Γιάννενα: Εορταστικό Καλωσόρισμα Στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων Για Τρίτη Χρονιά [Βίντεο]

Ένα θερμό, μουσικό καλωσόρισμα θα περιμένει τους επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Ιωαννίνων και αυτή την εορταστική περίοδο. 


Για τρίτη χρόνια τις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, κατά τις ώρες των αφίξεων και των αναχωρήσεων οι ταξιδιώτες θα βρίσκονται σε μια ζεστή μουσική ατμόσφαιρα στον όμορφα στολισμένο χώρο του αεροδρομίου. 


Μάλιστα, αυτή τη χρόνια η επιβατική κίνηση κατά την εορταστική περίοδο είναι αυξημένη, γεγονός που οδήγησε την εταιρεία Aegean στο να αυξήσει των αριθμό των πτήσεων από και προς τα Ιωάννινα. 


Σκοπός των εκδηλώσεων είναι να δοθεί ένα θερμό και ευχάριστο καλωσόρισμα στους επισκέπτες, εναρμονισμένο με το κλίμα των εορτών, ως ένα μικρό «ευχαριστώ» για την επιλογή τους να βρεθούν στην περιοχή μας. 


Έτσι, τις επόμενες ημέρες ο Ανδρέας Κάσσος στο πιάνο και ο Νίκος Παπαδιώτης στο τραγούδι θα υποδέχονται μελωδικά τους ταξιδιώτες.


Οι μουσικές εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Διεθνή Αερολιμένα Ιωαννίνων και την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τις εταιρείες International Rent a Car, Coffee Epirus, Ecobags, Ιεκ Δέλτα 360, Myrtali και Care and Tourism.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εορταστικό Καλωσόρισμα Στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ιωαννίνων Για Τρίτη Χρονιά [Βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 577294209939179076
item