Γιάννενα: Βόρεια Τζουμέρκα - την Πέμπτη η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου πάρκου ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΝΤΑ

Σε ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρκο έχει διαμορφωθεί και φέτος η κεντρική πλατεία των Πραμάντων, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στην έδρα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, ο οποίος ήδη δέχεται πολλούς επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό για τις ημέρες των εορτών...
Ο στολισμός έχει ολοκληρωθεί και όσοι βρεθούν στα Πράμαντα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου και του εορταστικού διάκοσμου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, και θα συνοδευτεί από μια γιορτή με κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τους μαθητές των σχολείων των Πραμάντων. 

Όσοι βρεθούν στην τελετή φωταγώγησης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και χριστουγεννιάτικα γλυκά, όπως δίπλες και λουκουμάδες, μαζί με άλλα κεράσματα, που θα προσφέρει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πραμάντων.
Για τη μετατροπή της κεντρικής πλατείας των Πραμάντων, που πλέον φέρει το όνομα «Πρωτομάστορα Κώστα Μπέκα», σε Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, καθώς και για τη γιορτή της Πέμπτης, συνεργάστηκαν ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και οι εκπαιδευτικοί  των σχολείων, και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πραμάντων.
Picture
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Βόρεια Τζουμέρκα - την Πέμπτη η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου πάρκου ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΝΤΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1412377243026770682
item