Μαρία Κορινθίου για «Πρωινό» : «Ακολούθησα το ένστικτό μου, μπαίνοντας σε αυτό ήταν όλα…»

Έκπληξη αποτέλεσε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η απόφαση της Μαρίας Κορινθίου να πει “ναι” στην πρόταση που της έγινε να ενταχθεί στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, “Πρωινό”. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στο περιοδικό “Τύπος Tv” και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλοτ, εξήγησε τι ήταν αυτό που την έκανε να δεχθεί την πρόταση και αποκάλυψε σε ποιο βαθμό έχει τηρηθεί η συμφωνία που είχε κάνει.

Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν δύο μήνες στο Πρωινό, ποια είναι η αίσθηση που έχεις από αυτήν τη συνεργασία;

Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα πάρει την απόφαση να μπω στο κομμάτι της παρουσίασης. Είμαι σχεδόν 20 χρόνια στο χώρο, αρκετά ενεργά σε όλο αυτό το σύστημα, είχα επίγνωση που μπαίνω, τι πρέπει να κάνω, πως πρέπει να το κάνω.

Παίρνω μελετημένες αποφάσεις και το έχω αποδείξει. Μπαίνοντας, λοιπόν, αντιμετώπισα ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου.

Γιατί πήρες την απόφαση τώρα, ύστερα από τόσες προτάσεις που είχες όλα αυτά τα χρόνια;

Αισθάνθηκα αγάπη όταν συζητήσαμε και για αυτό είπα ενστικτωδώς ότι ήρθε η ώρα να το κάνω. Το ζύγισα πολύ κι ας έγιναν όλα γρήγορα. Καθ’ όλη τη διάρκεια των χρόνων, όποια επιλογή κι αν κάνω, πάντα τη ζυγίζω. 

Πάντα λειτουργώ με το ένστικτό μου. Έτσι έκανα και τώρα. Και θα το τονίσω… Είναι ακριβώς όλα όπως τα συνεννοηθήκαμε, όπως τα είπαμε, όπως δώσαμε τα χέρια, αγκαλιαστήκαμε κι είπαμε πάμε!

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου για «Πρωινό» : «Ακολούθησα το ένστικτό μου, μπαίνοντας σε αυτό ήταν όλα…»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5273200478448517691
item