Γιάννενα: Σκηνές ροκ στη συνέλευση μετόχων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων!

Σκηνές ροκ… εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου κατά τη γενική συνέλευση μετόχων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων!

Η ένταση που επικρατεί στις τάξεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων κατά το τελευταίο διάστημα, με μερίδα μετόχων να ασκεί σκληρή κριτική στη διοίκηση Γκίκα για τα πεπραγμένα της, φαίνεται ότι κορυφώθηκε επικίνδυνα και μετά το άδοξο τέλος της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Epirus Palace για την έγκριση του προϋπολογισμού, υπήρξαν επεισόδια μεταξύ του προέδρου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Γρηγόρη Γκίκα και συγκεκριμένων μετόχων, ένας εξ αυτών γρονθοκοπήθηκε στο αυτί και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο “Χατζηκώστα”, ενώ ένας ακόμα καταγγέλλει πως διεμβολίστηκε από αυτοκίνητο.

Οι ασκούντες κριτική στη διοίκηση του ΚΤΕΛ είχαν ζητήσει προκαταβολικά εισαγγελική προστασία, κάτι που δεν έγινε και έτσι η γενική συνέλευση διακόπηκε λόγω της έντασης που προκλήθηκε.

Μέτοχοι του ΚΤΕΛ που είναι ιδιοκτήτες και οδηγοί των οχημάτων τους καταγγέλλουν πως εδώ και καιρό η διοίκηση δεν αναρτά ως οφείλει στο πληροφοριακό σύστημα “ΕΡΓΑΝΗ” το έντυπο 4, με αποτέλεσμα να πέφτουν πρόστιμα σε βάρος τους από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. 

Αυτό ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ το χρησιμοποίησε για να χαρακτηρίσει “ρουφιάνους” τους συγκεκριμένους μετόχους σήμερα, ενώ οι τελευταίοι απευθύνονται στη Δικαιοσύνη για να προστατευτούν τα προσωπικά δεδομένα.

Η μήνυση που θα ασκούνταν το απόγευμα του Σαββάτου, θα περιλαμβάνει και την εξύβριση αλλά και την επίθεση σε βάρος ενός ανθρώπου.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σκηνές ροκ στη συνέλευση μετόχων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 9148146341766602206
item