Αμούτζας-Πιερίδου: Κρίση ήταν και πέρασε! Το ζευγάρι είναι ξανά μαζί!

Μπορεί να πέρασαν μία μεγάλη κρίση στη σχέση τους που λίγο έλειψε να τους χωρίσει οριστικά, όμως τελικά ήρθε ο... σασμός! 

Ο Γιώργος Αμούτζας και η Έλενα Πιερίδου που είναι μαζί παραπάνω από δύο χρόνια είναι ξανά μαζί, αποφασίζοντας να μην επιτρέψουν στην κρίση που εμφανίστηκε ξαφνικά στη σχέση τους να τους απομακρύνει τόσο ώστε να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με τη Real, ο Νικηφόρος του Σασμού και η Ραζάν της σειράς «Γλυκάνισος» διανύουν πλέον πολύ καλή φάση στη σχέση τους, απολαμβάνοντας ξανά τον έρωτά τους.

Όπως περιγράφει το ρεπορτάζ, μπορεί οι δύο ερωτευμένοι να μην ζουν κάτω από την ίδια στέγη, όμως περνούν πολύ χρόνο μαζί άλλοτε στο σπίτι εκείνου στα νότια προάστια και άλλοτε στο όμορφο ρετιρέ που διατηρεί η όμορφη ηθοποιός στο κέντρο της Αθήνας.

Πάντως, από κοινού προφανώς έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την επανασύνδεσή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επιλέγοντας να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Κι εγώ έχω μιλήσει σε συνεντεύξεις μου για την Έλενα με τα καλύτερα λόγια. Αυτό αισθάνομαι, αυτό νιώθω, αυτό ένιωθα πάντα. Ποτέ δεν μίλησα αρνητικά για εκείνη, ποτέ δεν της έχω καταλογίσει κάτι αρνητικό. 

Όπως έχω ξαναπεί, δεν ήταν ένας αγαπημένος μου άνθρωπος στο παρελθόν, αλλά εξακολουθεί να είναι» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Αμούτζας για την Έλενα Πιερίδου η οποία λίγο καιρό πριν είχε επίσης αναφερθεί στον ηθοποιό με πολύ γλυκά λόγια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού:


epirusblog.gr
5 of 5
Αμούτζας-Πιερίδου: Κρίση ήταν και πέρασε! Το ζευγάρι είναι ξανά μαζί!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4524017256752660521
item