Άννα Πρέλεβιτς: Τι αποκάλυψε για τη λίστα καλεσμένων στον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό;

Τις προετοιμασίες για τον γάμο της έχει ξεκινήσει η Άννα Πρέλεβιτς με τον Νικήτα Νομικό καθώς ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Ιούνιο με την Άννα Πρέλεβιτς να λέει το μεγάλο «ναι» και το ζευγάρι να συνεχίζει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά. 

Αυτή την περίοδο διευθετεί όλες τις λεπτομέρειες ενώ ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για τα όσα συμβαίνουν κατά την προετοιμασία του γάμου.

Μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη συνάντησή της με τον wedding planner της και έγραψε στη λεζάντα: «Episode 1: #AnnaSaidIDo The one with the wedding planner. 

Κορίτσια και μέλλουσες νυφούλες μου… Αποφάσισα να σας παίρνω μαζί μου σ’ αυτό το φανταστικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό… να οργανώσω τον γάμο μου! 

Eάν δεν είχα τον @melgrouplab (wedding planner) που νιώθω ότι γνωριζόμαστε 1000 χρόνια σίγουρα δεν θα παντρευόμουν αυτό το καλοκαίρι .. μου φαινόντουσαν όλα πολύ περίπλοκα. 

Ορίστε λοιπόν το πρώτο μας επεισοδιάκι και τι είπαμε στο πρώτο μας ραντεβού!».

Νωρίτερα μέσα στη μέρα η Άννα Πρέλεβιτς απάντησε σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με τον γάμο. 

Όταν μάλιστα ρωτήθηκε ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα να οργανώσεις σε έναν γάμο απάντησε: «Η λίστα καλεσμένων! Το καλό είναι ότι αποφασίσαμε να είναι σε κλειστό κύκλος αλλά νομίζω αυτό το κάνει πιο δύσκολο τελικά».



epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Πρέλεβιτς: Τι αποκάλυψε για τη λίστα καλεσμένων στον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4028106445657627968
item