Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα πρώτα λόγια για το σύμφωνο συμβίωσης με την Ιωάννα Τούνη

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί που όπως έχουν αποκαλύψει θα είναι αγόρι.

Την ανακοίνωση έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής 9/12 η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή, “Χαμογέλα και πάλι” ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να λέει πως ο θρησκευτικός τους γάμος μπορεί να είναι καλοκαιρινός.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν σου είπαμε και τύπου ευχές ρε παιδί μου. Δεν πρέπει να πούμε στο Δημήτρη ευχές; Να ζήσουν. Εγώ το λέω γιατί το διάβασα στα blogs».

Παύλος Σταματόπουλος: «Μας έκανε το τραπέζι μετά τον γάμο. Μας έφερε τυροπιτάκια».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Σίσσυ λες ψέματα, σαν οικογένεια δεν το είπα πρώτα σε εσάς; Εγώ δεν είμαι σαν τη γυναίκα μου που βγαίνει και λέει παντρεύτηκα. Παιδιά κι εγώ δεν το ήξερα. Με το που τελειώνει εκεί η κατάσταση που κάναμε το σύμφωνο συμβίωσης μου λέει “άντε παιδιά να ζήσετε”. Τι να ζήσουμε ρε παιδιά;».

Νίκος Συρίγος: «Επειδή εγώ θέλω να ραφτώ, πότε θα γίνει ο γάμος;».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μπορεί να είναι καλοκαιρινός, οπότε μπορείς να βάλεις το μαγιό σου».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αυτό ήταν για το τυπικό πριν τον ερχομό του παιδιού. Περιμένουμε τα ωραία να ραφτούμε. Θα μας καλέσεις εκεί. Θα σε δώσουμε. Μεγάλο φιλί στην Ιωάννα».

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Το παιδάκι μου θέλει και το όνομα του. Εννοείται θα ραφτείτε. Να με δώσετε γι’ άλλη μια φορά».
epirusblog.gr
5 of 5
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα πρώτα λόγια για το σύμφωνο συμβίωσης με την Ιωάννα Τούνη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6859471299873563542
item