Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτή είναι η Ασημένια από τη Θεσσαλονίκη που φημολογείται ότι έχει σχέση με τον τραγουδιστή

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι από τους πιο γοητευτικούς και ωραίους τραγουδιστές της γενιάς του με πολλές κατακτήσεις στο ιστορικό του.

Παρότι δεν τραβά τα βλέμματα με την προσωπική του ζωή συχνά, ο γνωστός τραγουδιστής έχει υπάρξει ζευγάρι με πανέμορφες γυναίκες από τον χώρο της showbiz. Τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα τον θέλουν ξανά ερωτευμένο! 

Η γυναίκα που φημολογείται ότι του έκλεψε την καρδιά δεν ανήκει στον χώρο της showbiz είναι ωστόσο πανέμορφη και πρωταγωνιστεί στο τελευταίο video clip του Νίκου Οικονομόπουλου για το τραγούδι «Πρέπει δεν πρέπει».

Αναλυτικότερα, ο λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε στο Παρίσι πριν λίγες μέρες για τα γυρίσματα του νέου του κλιπ και δε σταματούσε να έχει στην αγκαλιά του μία εντυπωσιακή γυναίκα. Η καλλονή που πρωταγωνιστεί στο νέο κλιπ του Οικονομόπουλου ονομάζεται Ασημένια, έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως μοντέλο.

Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες η Ασημένια είναι θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται αυτό το διάστημα ο Νίκος Οικονομόπουλος στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η διαδικτυακή περσόνα Soula Glamorous είχε γράψει προ ημερών πως υπάρχει νέα σχέση στη showbiz και πρόκειται για γνωστό τραγουδιστή με μοντέλο που βρίσκονται στην Πόλη του Φωτός!

Η απάντηση του Νίκου Οικονομόπουλου για την προσωπική του ζωή

Λίγο πριν την πρεμιέρα του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών και ρωτήθηκε σχετικά  με αυτά τα δημοσιεύματα.

«Δημοσιεύματα… Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Για την προσωπική μου ζωή δεν απαντάω. Δεν χρειάζεται να απαντάω συνέχεια γι’ αυτό. Είτε υπάρχει κάτι είτε όχι, δεν θέλω να απαντήσω. Συγγνώμη».

«Δεν μου αρέσει να είμαι κοινωνικός. Αν δεν περνάω κάπου καλά δεν μπορώ να προσποιούμαι, προτιμώ να μην πάω» πρόσθεσε λίγο αργότερα ο τραγουδιστής.

Στο προφίλ της στο Instagram η Ασημένια δεν αποκαλύπτει πολλά για τη ζωή της ωστόσο από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει καταλαβαίνουμε ότι αγαπάει τα ταξίδια αφού έχει επισκεφτεί το Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη και την Φλωρεντία.

“Y𝙤𝙪 𝙖𝙧𝙚 𝙤𝙣𝙡𝙮 𝙖𝙨 𝙥𝙧𝙚𝙩𝙩𝙮 𝙖𝙨 𝙮𝙤𝙪 𝙩𝙧𝙚𝙖𝙩 𝙥𝙚𝙤𝙥𝙡𝙚!” είναι το μότο της Ασημένιας στο προφίλ της στο Instagram.

Δείτε φωτογραφίες της Aσημένιας από την καθημερινότητά της αλλά και από δουλειές της ως μοντέλο.

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του Νίκου Οικονομόπουλου με πρωταγωνίστρια την πανέμορφη Ασημένια.

Ο χρόνος θα δείξει αν οι δυο τους είναι ζευγάρι και στη ζωή όπως στο βίντεο κλιπ.

epirusblog.gr
5 of 5
Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτή είναι η Ασημένια από τη Θεσσαλονίκη που φημολογείται ότι έχει σχέση με τον τραγουδιστή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1683216616070973286
item