Χρύσα Παπά: «Στην ερωτική σκηνή με τον Νίκο Γαλανό σπαρταρούσα σαν το ψάρι»

“Έπρεπε να τον φιλήσω και να κάνουμε το μετά την σεξουαλική επαφή”

Η Χρύσα Παπά βρέθηκε καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN την Τετάρτη. 

Μέσα σε όλα, η γοητευτική πρωταγωνίτσρια αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιτυχία «Μυστικά της Εδέμ» μέσα από την οποία και την γνωρίσαμε καθώς και την πρώτη της ερωτική σκηνή που είχε γυρίσει με τον Νίκο Γαλανό.

Ειδικότερα, η Χρύσα Παππά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πρώτη μου τηλεοπτική σκηνή ήταν ερωτική! Ευτυχώς είμαι πολύ τυχερή γιατί ήμουν με τον Νίκο Γαλανό, ο οποίος με σεβάστηκε και με βοήθησε πάρα πολύ. 

Τώρα που είμαστε στη «Γη της ελιάς» μού είπε ότι σπαρταρούσα σαν το ψάρι. Έτρεμα. Δεν ήξερα ούτε πως γίνεται, ούτε ποιος είναι αυτός που έχω απέναντι μου πέρα από το ότι ήταν ο Νίκος Γαλανός, ούτε πως έπρεπε να το κάνω».

«Έπρεπε να τον φιλήσω, έπρεπε να κάνουμε το μετά την σεξουαλική επαφή. Δεν ήμουν πολύ μικρή, 27 – 28 χρονών, αλλά δεν ήξερα τι σημαίνει κάμερα, τι σημαίνει ρακόρ, δεν είχα ιδέα από αυτά».

«Ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν στα Μυστικά της Εδέμ. Πιο πριν είχα κάνει κάποια γκεστ και νομίζω πως το κάστινγκ για τη σειρά έγινε εδώ που είμαστε τώρα, σε αυτό το στούνιο» πρόσθεσε η Χρύσα Παπά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.


epirusblog.gr
5 of 5
Χρύσα Παπά: «Στην ερωτική σκηνή με τον Νίκο Γαλανό σπαρταρούσα σαν το ψάρι»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5886025481481942475
item