Γιάννενα: Τα «άκουσαν» και φέτος

Η στρατιωτική μπάντα της 8ης Ταξιαρχίας, πολιτιστικοί σύλλογοι, μαθητές του Μουσικού Σχολείου και άλλοι έψαλλαν τα κάλαντα στο Δημαρχείο Ιωαννίνων

Η στρατιωτική μπάντα της 8ης Ταξιαρχίας, πολιτιστικοί σύλλογοι, μαθητές του Μουσικού Σχολείου και άλλοι έψαλλαν τα κάλαντα στο Δημαρχείο Ιωαννίνων και αντάλλαξαν ευχές με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Παπαγεωργίου, τον Γενικό Γραμματέα Βασίλη Ζωγράφο, τον αναπληρωτή δημάρχου Βαγγέλη Πήχα, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.

Η πόλη των Ιωαννίνων, όπως τόνισε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Παπαγεωργίου, έχει φορέσει τα γιορτινά της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί επισκέπτες από κάθε γωνιά της χώρας καθώς και φέτος αποτελεί αγαπημένο τουριστικό προορισμό.

Λίγες ώρες μετά, στην πλ. Πάργης αλλά και τους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, σε μία πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου, μουσικά σύνολα από το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων και από Πολιτιστικούς Συλλόγους, έψαλλαν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και τραγούδησαν επίσης, δημιουργώντας μία όμορφη ατμόσφαιρα παρουσία εκατοντάδων πολιτών, μεταξύ των οποίων και πολλοί επισκέπτες.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τα «άκουσαν» και φέτος
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1651278635948116347
item