Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει με αισθησιακό κόκκινο κορμάκι μέσα στα χιόνια (φώτο)

Αυτές τις γιορτές η Aλεσάντρα Αμπρόσιο, υποδέχτηκε την ψυχρούλα με τον πιο καταδεκτικό τρόπο.

Το 41χρονο τοπ μόντελ ξεχύθηκε στις πίστες του σκι με ένα λουκ που ομολογουμένως μας μπερδεύει αναφορικά με το τί πρέπει να φοράμε όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από το μηδέν.

Πιο συγκεκριμένα, η Αμπρόσιο φωτογραφήθηκε φορώντας ένα κατακόκκινο κορμάκι, πάντα μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ενώ το μπαλκόνι της ήταν κάτασπρο από τα χιόνια.

Ωστόσο, η Αμπρόσιο, προκειμένου να μην κρυώσει, φόρεσε και ένα λευκό γούνινο παλτό και λευκές γούνινες μπότες.

Πρόσθεσε επίσης ένα λευκό γούνινο καπέλο θυμίζοντας την πιο αισθησιακή εκδοχή του Άγιου Βασίλη. Κάτω από τη φωτογραφία η Αμπρόσιο έγραψε «Ice Ice baby».

Ενώ οι θαυμαστές λάτρεψαν τη φωτογραφία της πανέμορφης Βραζιλιάνας, αρκετοί ακόλουθοι ανησύχησαν θεωρώντας ότι φοράει αληθινή γούνα, κάτι που ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστο.

Το γεγονός ότι το μοντέλο οργάνωσε την τέλεια απόδραση για τις διακοπές των Χριστουγέννων, δεν αποτελεί έκπληξη καθώς στις συνεντεύξεις της συχνά αναφέρεται στην αγάπη της για τα ταξίδια.

Όταν ρωτήθηκε από το Harper’s Bazaar Arabia πώς θα περιέγραφε τον εαυτό της με τρεις λέξεις, η Αμπρόσιο απάντησε: «Έχω ένα hashtag στο Instagram μου που λέει #ForeverOnVacation. Αυτή είμαι λοιπόν. Με τρεις μόνο λέξεις».

epirusblog.gr
5 of 5
Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει με αισθησιακό κόκκινο κορμάκι μέσα στα χιόνια (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2501664377044224710
item