Όταν η Μπιγιονσέ έλιωσε τα φίλτρα και την έκραξε όλο το διαδίκτυο

Η Μπιγιόνσε Γκιζέλ Νόουλς – Κάρτερ είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσική παραγωγός, ηθοποιός και επιχειρηματίας. 

Θεωρείται μία από τις καλύτερες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως μέχρι και σήμερα.

Η Μπιγιονσέ ήταν και είναι κορμάρα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Σαν γυναίκα κι αυτή όμως, έχει τις ανασφάλειές της και φροντίζει να περνάει από κάποιο πρόγραμμα αντίστοιχο του Photoshop τις φωτογραφίες της πριν τις ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για κακή της τύχη οι πιο παρατηρητικοί πρόσεξαν πως κάτι περίεργο συμβαίνει στις εν λόγω φωτογραφίες και φρόντισαν να «κράξουν» την πληθωρική Μπιγιονσέ.

Οι φωτογραφίες αναδημοσιεύτηκαν στον ξένο τύπο με επισημάνσεις στα σημεία που η διάσημη τραγουδίστρια «πείραξε» ώστε να φαίνεται πιο λεπτή.

Το κενό ανάμεσα στα πόδια της μοιάζει αφύσικα τεράστιο, ενώ δημοσιεύτηκαν και παλιότερες φωτογραφίες της όπου τα αντικείμενα γύρω της είναι εντελώς παραμορφωμένα από την –αποτυχημένη- προσπάθειά της να μοιάζει πιο αδύνατη.

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν πως η Αμερικανίδα σταρ δεν χρειάζεται Photoshop και πως θα πρέπει να σταματήσει να το χρησιμοποιεί. Δεν έχουν κι άδικο.

epirusblog.gr
5 of 5
Όταν η Μπιγιονσέ έλιωσε τα φίλτρα και την έκραξε όλο το διαδίκτυο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6139125909809580961
item