Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Γάμος και βάφτιση μαζί για το ζευγάρι

Γάμο και βάφτιση μαζί φαίνεται πως σκέφτονται να κάνουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι.

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, επιθυμία του ζευγαριού είναι να τελέσει τον θρησκευτικό του γάμο μαζί με τη βάφτιση του γιου του στο τέλος της επόµενης χρονιάς. 

Ο µικρός, που σήμερα είναι δυόµισι µηνών, πρόκειται να πάρει το όνοµα Αλέξανδρος, το οποίο επέλεξαν οι γονείς χωρίς να ακολουθήσουν τις παραδόσεις, αλλά επειδή τους άρεσε και πιστεύουν πως θα του ταιριάζει.

Η Λάουρα Νάργες στην παρούσα φάση έχει αφιερώσει όλο της τον χρόνο στην ανατροφή του γιου της και θέλει να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του. Άλλωστε, ο ερχοµός του παιδιού άλλαξε ακόµα προς το καλύτερο τη σχέση τους.

Ο Χρήστος Σαντικάι ερωτεύτηκε τη Λάουρα Νάργες από την πρώτη στιγµή. Εκείνη, από την άλλη, όπως έχει δηλώσει για τη γνωριµία τους, τον κοιτούσε και σκεφτόταν ποια θα είναι, άραγε, αυτή η τυχερή γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του. 

Σταδιακά ήρθαν κοντά ο ένας στον άλλον και η επιθυµία τους έγινε πραγµατικότητα.

Μάλιστα, λίγους µήνες µετά τη σχέση τους, οι δυο τους κρατούσαν στα χέρια και ένα θετικό τεστ εγκυµοσύνης. 

Αναµένοντας τότε τον ερχοµό του γιου τους, δεν παρέλειπαν να συστήσουν και το πρώτο µέλος της οικογένειάς τους, τον σκύλο τους Κούκι, που διεκδικεί επάξια την αγκαλιά του Χρήστου Σαντικάι και της Λάουρας Νάργες από τον µπέµπη.

Φωτογραφίες: NDP/Instagram

epirusblog.gr
5 of 5
Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Γάμος και βάφτιση μαζί για το ζευγάρι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4796700222775423589
item