Λ.Γαβαλάς για Κ.Σπυροπούλου: «Μιλάμε πολλές φορές, την αγαπώ, είναι ατόφιο κορίτσι»

O Λάκης Γαβαλάς κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων μίλησε για τον νέο κύκλο του «My Style Rocks», εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη του προς το πρόσωπο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Επιπλέον, ο Λάκης Γαβαλάς έκανε ένα μικρό σχόλιο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ δήλωσε πως ο Αλέξης Παπάς είναι «καμένο» τηλεοπτικό πρόσωπο.

Ειδικότερα, κάνοντας λόγο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία κατά το παρελθόν είχε αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks, τόνισε:

«Την αγαπάμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη θέλαμε ξανά. Της είχα πει να κάναμε τα γυρίσματα ως έγκυος, αλλά έγινε αυτή η παρεξήγηση και ξενέρωσε εντελώς και δεν ήθελε. Στενοχωρήθηκε τότε που έλεγαν ότι απέλυε. Θα της είπε ο άντρας της, τι θέλεις κι ασχολείσαι με αυτά.

Λεφτά κι επιχειρήσεις έχουμε. Κάτσε εδώ και μεγάλωσε το παιδί μας. Μιλάμε πολλές φορές, την αγαπώ, είναι ατόφιο κορίτσι. Δεν ξέρω αν υπήρξε κάποια σκοτεινή κηλίδα στην επαγγελματική ζωή της, αλλά τώρα βλέπω ένα κορίτσι φανταστικό».

Παράλληλα, ο Λάκης Γαβαλάς είπε για τον Άγγελο Μπράτη:

«Θα με ρωτήσετε ποιος είναι ο Μπράτης, η Κουλιανού. Είπα ότι ο Άγγελος ενώ είναι ένα παιδί, που έχει ξεκινήσει από εμένα και βοηθήθηκε και καλά έκανε γιατί είχε ένα ταλέντο κι ήξερε το πατρόν, τώρα χάθηκε στην ομίχλη, στη δίνη της δημοσιότητας.

Δεν του πήγαινε το J2US, ούτε το GNTM για εμένα. Δεν πήγαινε σε κανέναν. Είχε πει ότι σε τέτοιες εκπομπές (σ.σ. My Style Rocks) τάδε βεληνεκούς δεν θα πήγαινα. Δεν θέλω κάποιος να με θίγει και να λέει ότι ένα πρόγραμμα δεν είναι καλό και μετά να συμμετέχει».

Όσον αφορά στην Κατερίνα Καραβάτου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του παιχνιδιού μόδας, σχολίασε: «Το θέμα της παρουσιάστριας δεν παίζει τόσο ρόλο, όσο των κριτών και των παικτών».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου λέγοντας: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρέπει να πάει και εκείνη σε ένα Love Island με το αγόρι της, νομίζω θα της έκανε καλό» ενώ για τον Αλέξη Παππά τόνισε: «Λυπάμαι να μιλάω έτσι δεν θέλω να κατακρίνω, αλλά είναι άτομα που έχουν καεί πολύ στην τηλεόραση. Ξέρεις πόσες δουλειές έχω απορρίψει εγώ;»

epirusblog.gr
5 of 5
Λ.Γαβαλάς για Κ.Σπυροπούλου: «Μιλάμε πολλές φορές, την αγαπώ, είναι ατόφιο κορίτσι»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3617820750226789455
item