Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας

«Στο έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας έφτασε ο ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε αρχικά σε δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρεται σε παρακολουθήσεις σε βάρος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, αλλά και σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ακολούθησε.

Όπως συμπληρώνει ο Γιάννης Οικονόμου, «η Κυβέρνηση επιδιώκει την αλήθεια, διότι δεν την φοβάται. Για αυτό είναι πάντοτε με την Δικαιοσύνη και τους θεσμούς».

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου

Μετά το 1974 κανένας πολιτικός φορέας δεν είχε επιχειρήσει να εμπλέξει τις Ένοπλες Δυνάμεις στην κομματική αντιπαράθεση. Το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας πιστά την τακτική «Τσίπρας προαναγγέλλει - Βαξεβάνης δημοσιεύει – ΣΥΡΙΖΑ υπερθεματίζει». 

Στηριζόμενος σε υλικό που διοχετεύουν ρυπαρά δίκτυα, έφτασε στο έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας -σε μια κρίσιμη μάλιστα συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα- επιχειρώντας να δημιουργήσει ρήγμα μεταξύ της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και της πολιτικής ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένου του Πρωθυπουργού.

Δεν θα τους περάσει, διότι οι θεσμοί μας είναι ισχυρότατοι και ο λαός μας, με απόλυτη σύμπνοια, απαιτεί το εθνικό και το συλλογικό να μένουν απρόσβλητα από κάθε σκοπιμότητα. 

Ταυτόχρονα, η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός είχαν και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Η Κυβέρνηση επιδιώκει την αλήθεια, διότι δεν την φοβάται. Για αυτό είναι πάντοτε με την Δικαιοσύνη και τους θεσμούς.

epirusblog.gr
5 of 5
Οικονόμου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο έσχατο σημείο πολιτικής ατιμίας
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8896171260010593438
item