Άρτα: Το μουσικό σχολείο Άρτας συμμερείχε σε Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων (φωτο)

Τη Δευτέρα το πρωί, στις 19 του Δεκέμβρη 2022, το Μουσικό μας Σχολείο ταξίδεψε στο Βουργαρέλι Άρτας και συμμετείχε σε μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων και το σωματείο «Κύτταρο Τέχνης Τζουμέρκων»...
Τα μουσικά σύνολα που εμφανίστηκαν ήταν δύο, με το πρώτο να παρουσιάζει ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο με θέμα τα Χριστούγεννα, και το δεύτερο μια σειρά τραγουδιών από τη  μουσική παράδοση της Ηπείρου και  άλλων περιοχών της χώρας μας. 
Picture
​Στη γιορτή συμμετείχαν παιδιά και εκπαιδευτικοί από σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και τραγούδησαν όλοι και όλες μαζί δημιουργώντας ένα πολύ ζεστό Χριστουγεννιάτικο κλίμα.
Picture
​Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας ξεναγήθηκαν στο χώρο που φιλοξενείται το «Κύτταρο Τέχνης Τζουμέρκων» και στην κεντρική πλατεία του όμορφου χωριού των Τζουμέρκων.
Picture
Οι εκπαιδευτικοί Nathalie Pourard, Παναγιώτης Γιαννούτσος, Γιώργος Αγγέλης, Ανθούλα Ζιώρη ευχαριστούνε τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων και το «Κύτταρο Τέχνης Τζουμέρκων» για την πρόσκληση και την φιλοξενία. 
Επίσης ευχαριστούνε τους συναδέλφους τους εκπαιδευτικούς που συνόδεψαν τα παιδιά των σχολείων του Δήμου και όλους/ες τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στη δράση και αποτέλεσαν τα μέλη μια υπέροχης  χριστουγεννιάτικης χορωδίας.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Το μουσικό σχολείο Άρτας συμμερείχε σε Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 97750175434848239
item