Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Έξοδος για το ζευγάρι

Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του έκανε ο Χρύσανθος Πανάς στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και πολλοί «επώνυμοι» έδωσαν το «παρών».

Ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με τη σύντροφό του, Χρυσή Βαρδινογιάννη. 

Το ζευγάρι κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις και προσπαθεί να αποφεύγει τους φωτογράφους αλλά αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και πόζαρε στον φωτογραφικό μας φακό παρέα με τον Χρύσανθο Πανά.markoulakis

«Είμαι 52 χρόνων, είναι φυσικό να παρατηρώ μεγάλες αλλαγές πάνω μου. Δεν με τρομάζει όμως ως ηλικία, αισθάνομαι πολύ καλά. 

Ωστόσο, ακόμη και τώρα έρχονται κυρίες και μου λένε “από τα νέα παιδιά εσείς μας αρέσετε” και αναρωτιέμαι “ποια νέα παιδιά;”.

Θα έλεγα πως η ηλικία έχει επιδράσει μάλλον θετικά πάνω μου.markoulakisΣαν να καθαρίζει λίγο το μυαλό. 

Είσαι πιο ήρεμος με τα πράγματα που μπορείς να κάνεις, έχεις αποδεχτεί τα πράγματα που μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και σίγουρα νιώθεις πιο κατασταλαγμένος.markoulakis

Πλέον έχω αρχίσει να αθλούμαι λίγο περισσότερο. Κάνω μια σειρά από σπορ, από ποδηλασία μέχρι κωπηλασία, και τα κάνω αρκετά έντονα.

Στον ελεύθερο χρόνο μου μου αρέσει να φτιάχνω μικρά πράγματα μέσα στο σπίτι, όπως να βάψω τους τοίχους, τις καρέκλες ή να ξύσω την πόρτα. Πιάνουν τα χέρια μου σε αυτά. markoulakisΚαι επειδή είμαι πολύ σχολαστικός –οι φίλοι μου με λένε “ψείρα”–, μπορεί για να διαλέξω ένα χρώμα για την ψάθινη μπαμπού καρεκλίτσα να μου πάρει και τέσσερις μέρες. 

Όχι από αναποφασιστικότητα, αλλά από την επιθυμία να κάνω την απόλυτα σωστή επιλογή για μένα», έχει δηλώσει ο ηθοποιός στο περιοδικό ΟΚ.

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Έξοδος για το ζευγάρι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1520558061998921571
item