Έλενα Γαλύφα – Θοδωρής Χρονόπουλος: Η γνωριμία, ο γάμος και ο λόγος που δεν έχουν κάνει παιδιά

Η Έλενα Γαλύφα μπορεί να αποτελεί μια από τις πιο γνωστές fashion bloggers της χώρας μας και πολλές φορές να την έχουμε δει να συμμετέχει σε τηλεοπτικά projects, με τελευταίο το GNTM. 

Ωστόσο, τα πράγματα που γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωή είναι ελάχιστα.

Η Έλενα Γαλύφα εδώ και σχεδόν δυο δεκαετίες είναι συνοδοιπόρος στη ζωή με τον Θοδωρή Μιχαλόπουλο με τον οποίο, όπως η ίδια αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό μας», εκείνο που τους συνδέει είναι ο αμοιβαίος σεβασμός που τρέφουν ο ένας για τον άλλο.

«O σύζυγός μου είναι ναυτικός. Ετοιμάζεται τώρα να φύγει… Υπάρχει σεβασμός σε αυτή τη σχέση που μετρά σχεδόν 20 χρόνια. 

Αν το πιστεύεις, δεν έχουμε βρίσει ποτέ ο ένας τον άλλον τόσα χρόνια. Ποτέ. Έχουμε μαλώσει αλλά δεν έχουμε βριστεί ποτέ» ανέφερε η Έλεγα Γαλύφα για τον σύζυγό της.


Οι δυο τους, γνωρίστηκαν το 2003. Εκείνη την περίοδο, ο Θοδωρής Μιχαλόπουλος διατηρούσε μια καφετέρια. Σε αυτή την καφετέρια πήγε να εργαστεί η Έλενα Γαλύφα και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση τους.

Ο γάμος για τη fashion blogger και τον Θοδωρή Μιχαλόπουλο ήρθε έξι χρόνια μετά, το 2009 ενώ στην πορεία αυτών των χρόνων εκείνος αποφάσισε να ασχοληθεί με το κανονικό του επάγγελμα που ήταν ναυτικός.

Για τον λόγο αυτό, ο Θοδωρής Μιχαλόπουλος αναγκάζεται να κάνει αρκετά ταξίδια και να λείπει για αρκετό καιρό από το πλευρό της συζύγου του η οποία όμως δείχνει πως έχει μάθει πλέον να ζει μέσα σε αυτό το πλαίσιο και να διαχειρίζεται την απουσία του.

Η ίδια, κάθε φορά που κάποιος τη ρωτά για τον σύζυγό της δηλώνει τυχερή που έχει αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή της.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί τα τελευταία 20 χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο, τον σύζυγό μου δηλαδή και είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτόν που είναι χειριστικός.

Ό,τι αισθάνομαι και επιθυμώ εγώ, ποτέ δεν προσπάθησε να με χειριστεί. 

Είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες και ποτέ δεν μου είπε “μην κάνεις αυτό, μην πας εκεί, ντύσου έτσι”. 

Εγώ καμιά φορά το έκανα…» είχε παραδεχτεί η Έλενα Γαλύφα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας».

Παρότι οι δυο τους όμως είναι μαζί σχεδόν δυο δεκαετίες, δεν έχουν αποκτήσει παιδιά. 

Τον λόγο, τον είχε εξηγήσει η ίδια μέσα από ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει δυο χρόνια πριν στο κανάλι της στο Youtube.

«Είμαι 38 χρονών, δεν έχω αποκτήσει παιδιά από επιλογή. Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ. Θα μου πεις, με τόσα χρόνια σχέση, γάμο, για πιο λόγο δεν κάνω παιδιά. 

Όταν ήθελε ο Θοδωρής εγώ δεν ήμουν έτοιμη και όταν ήθελα εγώ ο Θοδωρής απασχολούταν με τις δουλειές του. Δεν είχαμε το σωστό timing. 

Έφυγε ο χρόνος, μετά ασχολήθηκα κι εγώ με τα δικά μου και το ένα φέρνει το άλλο. Ο χρόνος είναι τόσο μη χειροπιαστός που δεν το καταλαβαίνεις πότε περνάει.

Σίγουρα θέλω να κάνω παιδάκια. Θα ήθελα πάρα πολύ να με αξιώσει ο Θεός όταν το βάλω πλώρη να μου τα φέρει, είτε είναι ένα είτε περισσότερα. 

Δεν είναι ότι δε θέλω, θέλω πάρα πολύ. Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς παιδί. Νομίζω θα έχω και πάρα πολλά να του δώσω» έλεγε μεταξύ άλλων σε εκείνο το βίντεο η Έλενα Γαλύφα.

epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Γαλύφα – Θοδωρής Χρονόπουλος: Η γνωριμία, ο γάμος και ο λόγος που δεν έχουν κάνει παιδιά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7036701799009488923
item