Ζ.Μαζαρί: «Δεν θα απολογηθώ για το όνομα μου είμαι από χωριό που είναι βλάχοι και το έχουν με υπερηφάνεια»

H Ζενεβιέβ Μαζαρί σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, αναφέρθηκε στο όνομα της, δηλώνοντας ότι νευριάζει όταν της ασκούν κριτική, επειδή είναι ξενικό.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, η ίδια πάντοτε υπερασπίζεται την καταγωγή της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» ανέφερε: «Δεν θα κάτσω να απολογηθώ πώς κατέληξα με αυτό το όνομα. “Σε λέγανε και στο χωριό σου Ζενεβιέβ;”. Ναι ρε φίλε, θα κάτσω να απολογηθώ και γι΄αυτό;

Στα χωριά δεν μπορούν να πουν το “Ζενεβιέβ” και το “Αφροξυλάνθη” το λένε περπατώντας. Το ακούω και παθαίνω μισό εγκεφαλικό και χαλάει το μπότοξ μου».

«Τσαντίζομαι γιατί είμαι από χωριό που είναι βλάχοι και το έχουν και με υπερηφάνεια.

Και έρχεσαι εσύ και μου λες “σε λέγανε και στο χωριό σου έτσι”. Ναι, ρε φίλε θα μου πεις εσύ για τους βλάχους που ήταν οι πιο μορφωμένοι άνθρωποι όταν εσύ δεν ήξερες να γράψεις το όνομά σου ελληνικά» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης στη συνέχεια τόνισε: «Με αυτά που διαβάζω για μένα στο Google λέω “έτσι είναι οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα;” Πάρα πολλά πράγματα που έχω διαβάσει είναι σοκαριστικά, γιατί τα γράφουν και ως δεδομένα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα περιέγραψε την πιο δύσκολη στιγμή, όταν έχασε τη μητέρα της, η οποία έφυγε από καρκίνο:

«Όταν χάσεις αυτό το στήριγμα αλλάζεις. Και ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι τώρα πρέπει να στηρίξω εγώ. Φεύγει η γη κάτω από τα πόδια και ξαφνικά χάνεις την παιδικότητα, την αθωότητα» ανέφερε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

epirusblog.gr
5 of 5
Ζ.Μαζαρί: «Δεν θα απολογηθώ για το όνομα μου είμαι από χωριό που είναι βλάχοι και το έχουν με υπερηφάνεια»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8972149579557418908
item