Άρτα: "Εκλεισε" ο Τσιρογιάννης και πάλι στην Άρτα

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκεται ο μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023, με το κυβερνών κόμμα να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα πρόσωπα που θα επιλεγούν ανά την Ελλάδα, τόσο για τους δήμους όσο και για τις περιφέρειες, ώστε να επιτευχθεί εκ νέου η «γαλάζια» κυριαρχία σε όλη την επικράτεια...
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε γραμματέας ο Παύλος Μαρινάκης, άρχισε να περιοδεύει ανά την Ελλάδα και, όπως ανέφερε σε όλες του τις δηλώσεις, «δεν θα σταματήσουμε να βρισκόμαστε σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά». 
Το βασικότερο κομμάτι των επισκέψεων αυτών και με την παρουσία πλέον του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη -τις οποίες πραγματοποιεί και με συνοδοιπόρο τον γραμματέα Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη-, αφορά την καταγραφή των προβλημάτων, της πορείας των έργων υποδομής, των εκκρεμοτήτων και των ζητημάτων κατοίκων και αυτοδιοικητικών.

Πολλές περιοχές της χώρας ήδη έχουν μπει σε προεκλογικό κλίμα, με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. 
Στο πρόσφατο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, μάλιστα, ο κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε τις εθνικές εκλογές της επόμενης χρονιάς «βαθιά αυτοδιοικητικές», αναφέροντας ότι αυτές θα καθορίσουν την τύχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς για να επιλυθούν κομβικά ζητήματα που απασχολούν τους δήμους της επικράτειας -με βασικότερο την υποστελέχωση- απαιτείται μια κυβέρνηση που συμπαραστέκεται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών.

Σε σχέση με τα χρίσματα, όπως πρώτα είχαν γράψει στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», δεν θα ανοίξουν από την Πειραιώς τα χαρτιά τους σε πρότερο χρόνο, καθώς αποτελεί «σκληρή γραμμή» του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην ξεκινήσει η οποιαδήποτε εσωστρέφεια και όπου θα αρχίσουν να ανακοινώνονται θα αφορούν μεγάλους και κεντρικούς δήμους. 
Ωστόσο, στο «παρασκήνιο», όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχουν ήδη «κλείσει» οι περισσότερες πρωτεύουσες, με τους ήδη «γαλάζιους» δημάρχους και όσους θα είναι πρώτη φορά υποψήφιοι να… τρέχουν.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr στην Αρτα, ακάθεκτος φαίνεται να συνεχίζει ο νυν «γαλάζιος» δήμαρχος, Χρήστος Τσιρογιάννης, όπως και στην Πρέβεζα ο Νίκος Γεωργάκος. 
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: "Εκλεισε" ο Τσιρογιάννης και πάλι στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6362372492320586577
item