Μαρία Ηλιάκη: Η αποκάλυψη πρώην συνεργάτη της για τη στιγμή που την ενημέρωσαν ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος της

Στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και την Ελένη Καταχανά μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, περιέγραψε την αντίδραση της Μαρίας Ηλιάκης όταν πληροφορήθηκε τη μήνυση που είχε γίνει σε βάρος της από τον πρώην σύζυγο της Έλενας Χριστοπούλου, Πάνο Καλλίτση.

Να θυμίσουμε, πως ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εκείνη την περίοδο συνεργαζόταν με τη Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή “Tι λες τώρα”.

Όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για την Μαρία Ηλιάκη

«Κάναμε σύσκεψη, ήμασταν όλοι μαζί, χτυπάει το τηλέφωνό της, αποχωρεί από τη σύσκεψη και λείπει αρκετή ώρα. Φεύγει και η Κατερίνα Καραβάτου η οποία μετά από δυο λεπτά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε, “έλα γρήγορα στις τουαλέτες”. 

Ήταν η Μαρία με λυγμούς. Δεν την έχω ξαναδεί ποτέ έτσι. Έκλαιγε, χτυπιόταν. Προσπαθεί η Κατερίνα να τη συνεφέρει βάζοντάς της νερό.

Την πιάνω, την πηγαίνω σε μια κενή αίθουσα συσκέψεων προσπαθώντας να καταλάβω τι έχει συμβεί. Δε θα το ξεχάσω, η Μαρία σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση φώναζε και έλεγε, “Μα τι να κάνω; Εγώ πήγα να πω μόνο την αλήθεια. Αυτά που έχω ζήσει, αυτά που ξέρω”.

Φυσικά αναφερόταν στη δικαστική διαμάχη του Καλλίτση με τη Χριστοπούλου. Μόλις είχε ενημερωθεί ότι είχε γίνει μήνυση από τον δικηγόρο του Πάνου Καλλίτση προς εκείνη και τις υπόλοιπες κυρίες που είχαν καταθέσει υπέρ της Έλενας Χριστοπούλου, για ψευδή καταμήνυση.

Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι, από τη στιγμή που στην άλλη πλευρά υπάρχει ένας καλός δικηγόρος είθισται να λειτουργείς κατ’ αυτόν τον τρόπο», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Κλείνοντας, ο Στέφανος Κωνσταντινίδηςανέφερε: «Μου είπε ότι δεν θα αναμειχθεί ξανά σε καμία υπόθεση στο μέλλον για κανέναν φίλο ή γνωστό, δεν μπορεί να περάσει ξανά όλη αυτή την ψυχοφθόρα κατάσταση».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.



Remaining Time 
0:00
 
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ηλιάκη: Η αποκάλυψη πρώην συνεργάτη της για τη στιγμή που την ενημέρωσαν ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6576979134480530949
item