Δήμητρα Ματσούκα: Μου έκαναν χριστουγεννιάτικο δώρο ένα κουτί με ένα τσαρούχι

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα αγαπημένα Χριστούγεννα που θυμάται μέχρι σήμερα, αλλά και στην ευχάριστη αλλαγή που έγινε στο θέατρο μετά το τέλος της πανδημίας του Covid-19.

Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα και το πιο περίεργο δώρο που έχει δεχτεί σε περίοδο Χριστουγέννων: «Ήμουν γύρω στα 16-17 και είχα μια σχέση με ένα παιδί από το σχολείο μου, ένα χρόνο μεγαλύτερό μου. 

Δεν ξέρω για ποιο λόγο, τα Χριστούγεννα μου έκανε δώρο κάτι που μάλλον ήταν της μάνας του που είχε ξεμείνει και δεν τον χρησιμοποιούσε. Τι νομίζεις ότι ήταν; Μου ήρθε ένα κουτί και ήταν μια αλυσίδα από την οποία κρεμόταν ένα τσαρούχι. 

Είμαι σίγουρη ότι κάπως είχε ξεμείνει στο σπίτι του. Αυτό το δώρο θα ήθελα πολύ να το αλλάξω» είπε η Δήμητρα Ματσούκα κάνοντας τους παρουσιαστές να ξεσπάσουν σε γέλια.

Μιλώντας για τις παραστάσεις που πλέον πραγματοποιούνται κανονικά μετά το τέλος της πανδημίας: «Είναι μεγάλη χαρά να παίζουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, μεγάλη μας τιμή που οι άνθρωποι έρχονται εδώ. 

Το διασκεδάζουμε. Φέτος κατ’ αρχάς βλέπουμε ξανά τον κόσμο, πριν βλέπαμε μόνο μάσκες και ήταν τρομακτικό αυτό».

Όσον αφορά στα αγαπημένα της Χριστούγεννα: «Τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου ήταν πρόσφατα σχετικά, το 2016. 

Έπαιζα σε μία παράσταση στο Πάνθεον και πήγαινε συνταρακτικά. Μου συνέβη και η πιο ωραία ιστορία στην προσωπική μου ζωή, εκεί στις 18-19 Δεκεμβρίου. Ήταν τόσο μεγάλη η ευδαιμονία μου που δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ και ανέβασα 41 πυρετό»


Στη συνέχεια της αφήγησής της πρόσθεσε: «Είχα να ανεβάσω πυρετό από 9 χρονών. Ήταν προπαραμονή Χριστουγέννων, εγώ στα "κόκκινα" σε όλα τα επίπεδα πια, πολύ ευτυχισμένη.

Είχα 41 πυρετό και είχαμε 1500 εισιτήρια προπώληση στο Πάνθεον, έπρεπε να παίξω οπωσδήποτε. Μου έκανε ο γιατρός αντιπυρετικές ενέσεις αλλά εγώ ήμουν πολύ χαρούμενη. Έχει να το λέει ο παραγωγός μας από τότε».

epirusblog.gr
5 of 5
Η  Δήμητρα Ματσούκα  βρέθηκε καλεσμένη στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλη...
Δήμητρα Ματσούκα: Μου έκαναν χριστουγεννιάτικο δώρο ένα κουτί με ένα τσαρούχι
epirusblog.gr
5 of 5
Η  Δήμητρα Ματσούκα  βρέθηκε καλεσμένη στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «Στούντιο 4» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλη...
show biz 8215346746382093506
item