Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σε… μοναστήρι πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα το μοντέλο

Διαφορετικά σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν τα φετινά Χριστούγεννα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο βρίσκεται αυτές τις ημέρες μοναστήρι, προκειμένου να ηρεμήσει και να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της. 

Για την Δήμητρα Αλεξανδράκη το 2022 ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά. Το γνωστό μοντέλο έχασε την γιαγιά του στην οποία είχε τεράστια αδυναμία, χώρισε πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και αναγκάστηκε να μετακομίσει και σε νέο σπίτι προκειμένου να αρχίσει μια νέα ζωή από την αρχή.

Σε αντίθεση με ότι θα περίμενε κανείς, η Δήμητρα Αλεξανδράκη επέλεξε αντί για κάποιο νυχτερινό κέντρο, κάποιο πάρτι ή κάποιο σπίτι φίλων της, τα φετινά Χριστούγεννα να τα περάσει σε ένα μοναστήρι, προκειμένου να ηρεμήσει και να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της για τη νέα χρονιά που έρχεται. 

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη πιστεύει πολύ στον Θεό.

Με ένα βίντεο, που δημοσίευσε όμως τη Δευτέρα (26.12.2022) έκανε γνωστό, πως μπήκε σε μοναστήρι να ηρεμήσει και εάν κρίνουμε από το χαμόγελο στο πρόσωπό της, όντως τη βοήθησε. 

«Είχαμε πάει και μείναμε σε ένα μοναστήρι, περάσαμε πολύ όμορφα, αλλά όλα καλά, γι αυτό ήμουν εξαφανισμένη. Πως τα περάσατε;» είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

epirusblog.gr
5 of 5
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Σε… μοναστήρι πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα το μοντέλο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2726438627768575426
item