Άρτα: Συνεχίζεται η διανομή δεμάτων αγάπης από το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ.

Συνεχίζεται από το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ. η διανομή δεμάτων αγάπης με τρόφιμα προς τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες συμπολιτών μας, όπως γίνεται κάθε χρόνο στις παραμονές των μεγάλων εορτών.


Ήδη έχουν διανεμηθεί 220 δέματα και υπολογίζεται ότι θα δοθούν συνολικά περί τα 240 όσα από την αρχή είχαν τεθεί σαν ελάχιστος στόχος.

Η βοήθεια αυτή συγκεντρώθηκε από προσφορές της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και επιχειρήσεων και πολιτών οι οποίοι με περίσσεια κοινωνικής ευαισθησίας συνεισέφεραν περισσότερο ή λιγότερο σε αυτή την προσπάθεια.

Το Τμήμα ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους:

1. Την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που πρώτη έστειλε σημαντική ποσότητα τροφίμων.

2. Την Αστυνομική Δ/νση Άρτας η οποία συγκέντρωσε από τα στελέχη της και προσέφερε αρκετά ικανοποιητική ποσότητα τροφίμων.

3. Το Τοπικό Εργοστάσιο της ΙΟΝ, που προσέφερε επίσης αξιόλογη ποσότητα από τα είδη παραγωγής του.

4. Την Τράπεζα Τροφίμων Ηπείρων που για άλλη μια φορά προσέφερε αρκετά είδη κατάλληλα για την περίσταση.

Επίσης, το Τμήμα επισημαίνει ότι οι ανάγκες των συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια, όπως είναι αυτονόητο δεν περιορίζονται μόνο στις ημέρες αυτές και για αυτό η προσπάθεια στήριξής τους από τον ΕΕΣ είναι συνεχής και στον τομέα της διατροφής και στον εξίσου ή και πιο αναγκαίο πολλές φορές τομέα της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Συνεχίζεται η διανομή δεμάτων αγάπης από το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ.
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8753125327768423567
item