Τζόνι Ντεπ: Ντύθηκε «Τζακ Σπάροου» για καλό σκοπό (βίντεο)

Ο Τζόνι Ντεπ ντύθηκε Τζακ Σπάροου, για να εκπληρώσει την επιθυμία ενός 11χρονου αγοριού που πάσχει από μία σπάνια νόσο.

Ο 11χρονος Κόρι που είναι φανατικός οπαδός των «Πειρατών της Καραϊβικής», υποβλήθηκε σε δύο ανεπιτυχείς μεταμοσχεύσεις καρδιάς και πλέον είναι αποφασισμένος πως δεν θέλει να αντιμετωπίσει τη δοκιμασία μιας τρίτης.

Αυτός και η οικογένειά του, δεν γνωρίζουν πόσο χρόνο έχει ακόμη στη ζωή, για αυτό μία από τις τελευταίες επιθυμίες του Κόρι ήταν να μιλήσει στο είδωλό του, τον «Κάπτεν Τζακ» και ο ηθοποιός ανταποκρίθηκε άμεσα.

Ο Κόρι, δημιούργησε πρόσφατα ένα κανάλι στο YouTube, το «Kraken the Box», το οποίο έχει ήδη περισσότερους από 160.000 συνδρομητές.

Ο Ντεπ που φόρεσε τον διάσημο πειρατικό εξοπλισμό του, ακολούθησε το κανάλι στο YouTube και ηχογράφησε ένα μήνυμα εξαιρετικά και μόνο για τον Κόρι λέγοντας: «Σας εύχομαι καλή τύχη. Είμαι ο νούμερο ένα θαυμαστής σου, Κάπτεν – Κόρι. Όλος μου ο σεβασμός και η αγάπη είναι δική σου φίλε».

Επιπλέον, ο Ντεπ είπε ότι θα ενθαρρύνει και τους φίλους του να ακολουθήσουν το κανάλι του Κόρι στο YouTube, ενώ στους συνδρομητές του καναλιού περιλαμβάνεται ήδη ο σταρ του Χόλιγουντ και παλαιστής Dwayne «The Rock» Johnson.

Η μητέρα του Κόρι είπε, ότι το μήνυμα, που διοργανώθηκε μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Make A Wish», ήταν «καταπληκτικό» και είχε ανεβάσει τη διάθεση του γιου της, σε μια οδυνηρή περίοδο για την οικογένεια.

epirusblog.gr
5 of 5
Τζόνι Ντεπ: Ντύθηκε «Τζακ Σπάροου» για καλό σκοπό (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5156115334022078407
item