Η Ε.Χάρλεϊ ξεκαθαρίζει αν είναι η γυναίκα με την οποία έκανε για πρώτη φορά σεξ ο πρίγκιπας Χάρι όταν ήταν έφηβος

Τον ερχόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου, θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare», στις 416 σελίδες των οποίων θα υπάρχουν αποκαλύψεις για το ερωτικό του παρελθόν.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Saturday Times, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ρωτήθηκε αν είναι η άγνωστη «όμορφη ηλικιωμένη γυναίκα στην εξοχή» με την οποία έκανε για πρώτη φορά σεξ ο Χάρι, όταν ήταν έφηβος.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η συγκεκριμένη αναφορά από το βιβλίο, πολλοί εικάζουν ότι η πρώτη ερωτική σύντροφος του δούκα του Σάσσεξ, ήταν η 56χρονη πλέον ηθοποιός.

Ωστόσο, η Χάρλεϊ έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας: «Όχι εγώ. Δεν είμαι ένοχη. Χα! Απολύτως όχι”».

Πέρα από το βιβλίο όμως και τις νέες αποκαλύψεις που έρχονται, η βασιλική οικογένεια έχει ήδη αναστατωθεί με όσα ήρθαν στο φως με το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan».

Στη σειρά ντοκιμαντέρ, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μοιράζονται την άλλη πτυχή της πολυσυζητημένης ερωτικής τους ιστορίας.

Μέσα σε έξι επεισόδια, η σειρά εξερευνά την πρώτη περίοδο της μυστικής τους ερωτικής σχέσης και τις δυσκολίες που τους έκαναν να νιώσουν ότι πρέπει να αποσυρθούν από τον θεσμικό τους ρόλο.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ε.Χάρλεϊ ξεκαθαρίζει αν είναι η γυναίκα με την οποία έκανε για πρώτη φορά σεξ ο πρίγκιπας Χάρι όταν ήταν έφηβος
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4729425545141405093
item