Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με τους συμπρωταγωνιστές του από τις «Άγριες Μέλισσες»;

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello παραχώρησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος μίλησε για τις «Άγριες Μέλισσες» και για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά.

Μετά από τρία χρόνια συνεχών γυρισμάτων για τις «Άγριες Μέλισσες», σου λείπει η τηλεόραση;

Τέσσερις μήνες αποχής από την τηλεόραση δεν τους θεωρώ μεγάλο διάστημα. Αν μου λείπει όμως κάτι, είναι η εμβέλεια που σου δίνει αυτό το μέσο καθώς επικοινωνείς την τέχνη σου.

Δηλαδή, αυτό που πασχίζω να πετύχω κάθε βράδυ, σε κάθε παράσταση, στην τηλεόραση θα το είχα κάνει μία φορά και πιθανόν θα το είχαν δει πολύ περισσότεροι θεατές από εκείνους που θα έρθουν μέχρι τον Απρίλιο στο θέατρο.

Με τους συναδέλφους σου από τις «Μέλισσες» στηρίζετε ο ένας τον άλλο στις επόμενες δουλειές σας, δίνετε ομαδικά σχεδόν το «παρών» σε θεατρικές πρεμιέρες. Τι είδους δεσμοί έχουν δημιουργηθεί ανάμεσά σας;

Με τους ανθρώπους αυτούς για τρία χρόνια γίναμε οικογένεια, βλεπόμασταν περισσότερο απ’ ό,τι με τους γονείς, τα αδέρφια ή τους φίλους μας. 

Μοιραστήκαμε το χρόνο μας, την αγωνία μας, τη χαρά μας, τα κάτω μας, τα πάνω μας, την αλήθεια μας. Ό,τι είναι σημαντικό για εκείνους είναι και για μένα. Έχει δημιουργηθεί ένας κοινός παρονομαστής που ονομάζεται «Άγριες Μέλισσες». Δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση!

Η Μαρία Κίτσου συνεχίζει να αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για σένα;

Τόσο η Μαρία όσο και κάποιοι ακόμα συνεργάτες μου από τη σειρά αποτελούν ξεχωριστά κεφάλαια, καθένα από τα οποία είναι μοναδικό και πολύτιμο.

Η επιτυχία των «Μελισσών» τι έφερε στη ζωή σου;

Αποδοχή, αγάπη, ευθύνη, όνειρα και πίστη σε κάτι που είναι πάνω από μένα και αφορά όλους τους ανθρώπους.

epirusblog.gr
5 of 5
Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Ποιες είναι οι σχέσεις του σήμερα με τους συμπρωταγωνιστές του από τις «Άγριες Μέλισσες»;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8982256765698464869
item