Άρτα: Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Καθώς πλησιάζουν, σε λίγες ημέρες, οι μεγάλες γιορτές των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και του ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ το Τμήμα μας (Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού) ετοιμάζεται να διανείμει και πάλι ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ με τρόφιμα στους συμπολίτες του Νομού μας, που έχουν ανάγκη βοήθειας.

Στις δύσκολες συνθήκες, που βιώνει όλη η κοινωνία μας, θα είναι ένα μικρό δείγμα της συμπαράστασης που τους «οφείλουμε» μέσα στις γιορτές της αγάπης, όπως όλοι συνηθίζουμε να αποκαλούμε αυτές τις γιορτές.

Για να είναι αυτή η προσπάθεια, όσο γίνεται πιο ουσιαστική, χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων, όσοι από τους συμπολίτες μας, μπορούν να συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού.

Η προσφορά τους μπορεί να είναι σε τρόφιμα που να μην αλλοιώνονται εύκολα ( να μην χρειάζονται ψυγείο) ή σε χρήματα με τα οποία μπορεί να αγορασθεί ότι είναι απαραίτητο.

Για κάθε προσφορά σε χρήματα χορηγείται, όπως γίνεται πάντα, Γραμμάτιο Είσπραξης του Ερυθρού Σταυρού.


Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην αποδεδειγμένη ευαισθησία όλων των συμπολιτών μας και την διαχρονική εκτίμηση και συμπαράστασή τους στο ανθρωπιστικό έργο του Τμήματος μας έχουμε τη βεβαιότητα ότι κι΄εφέτος θα πετύχουμε το στόχο μας να διανείμουμε τουλάχιστον 240 δέματα σε αντίστοιχες οικογένειες συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας.


Ευχόμενοι σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία και κάθε καλό παρακαλούμε όπως η οποιαδήποτε προσφορά να γίνει το συντομότερο δυνατό μέσα στις επόμενες μέρες. 


Κάθε σχετική πληροφορία δίνεται από το γραφεία μας στην οδό Ν. Πλαστήρα 29 και στο τηλ.: 2681021637 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5735857026354265081
item