Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το διαζύγιο ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου, το έχω ξεπεράσει»

Μια μικρή στροφή στην καριέρα της αποφάσισε να κάνει η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία το τελευταίο διάστημα δίνει κάποιες μουσικές παραστάσεις σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας. 

Με αφορμή αυτές τις εμφανίσεις, η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και την κάμερα του Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα μουσικά ακούσματα του γιου της αλλά και το διαζύγιό της και τον τρόπο που το διαχειρίστηκε.

«Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ. Συγχίζεται όταν βρίσκεται κάπου που ακούγονται κομμάτια με σεξιστικό στίχο. 

Όταν γύρισε πέρυσι από την κατασκήνωση, άκουγε τέτοια, προσπάθησα να του εξηγήσω, να του δείξω την καλή πλευρά της hip-hop, δεν του άρεσε, ήθελα αυτά.

Μετά, σε κάποια φάση συνήλθε γιατί κάποιοι συμμαθητές του στο σχολείο άρχισαν να ακούν heavy metal και μόνος του άρχισε να αποκωδικοποιεί και να συνειδητοποιεί ότι μάλλον είχε παρασυρθεί και σε κάποια φάση μου λέει, “μαμά, ντρέπομαι, πως το έκανα εγώ αυτό» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Το έχω ξεπεράσει. Δε με ενόχλησε το πως μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις…  Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. 

Είναι μεν μεταβατική αλλά όχι μαύρη» είπε για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το διαζύγιό της.
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το διαζύγιο ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου, το έχω ξεπεράσει»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3431462260301997515
item