Η Ιωάννα Πηλιχού αποκαλύπτει για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήμασταν δύο νέα παιδιά τότε, κανείς δεν θα μας πίστευε»

Για την περίοδο της συνεργασίας της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Πηλιχού στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». 

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως δεν είχε περάσει καλά στη συνεργασία της με τον Φιλιππίδη.

Η Ιωάννα Πηλιχού ήταν ακόμη στο ξεκίνημα της πορείας της, κάτι που την έκανε τότε να διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τη συμπεριφορά του ηθοποιού.

«Δεν πέρασα καλά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. 100% δεν μιλήσαμε γιατί ήμασταν δύο νέα παιδιά τότε και κανείς δεν θα μας πίστευε. 

Όταν ένας άνθρωπος τον οποίο τα media τον αντιμετώπιζαν σαν “βασιλιά” και είναι παντοδύναμος στον χώρο που κινείσαι, δεν μπορείς να βγεις να μιλήσεις γενικά, θα σε φάνε λάχανο», ανέφερε η Ιωάννα Πηλιχού και συμπλήρωσε:

«Αν είσαι ένα νέο παιδί στην πρώτη σου δουλειά, αφενός μπορεί να μη σε πιστέψουν, να σε βγάλουν τρελό και να σου πουν ότι ίσως το κάνεις για άλλους σκοπούς», είπε η Ιωάννα Πηλιχού.

Για την αντίδρασή της μετά τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε: «Όταν βγήκαν κάποια πράγματα στη δημοσιότητα είπα: Αν μου το λέγανε δύο χρόνια πριν ότι θα γινόταν αυτό κι αυτό, δεν θα το πίστευα επ’ ουδενί», είπε η Ιωάννα Πηλιχού στην πρωινή εκπομπή του Open.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ιωάννα Πηλιχού αποκαλύπτει για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήμασταν δύο νέα παιδιά τότε, κανείς δεν θα μας πίστευε»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5572231038271529479
item