Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγείρεψε για τους άστεγους του Πειραιά – Βίντεο, φωτογραφίες

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» μαγείρεψαν την Τετάρτη για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, στην Πύλη Ε8 στο Λιμάνι του Πειραιά.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, εκτός από τη συμμετοχή του στη μαγειρική, μοίρασε χριστουγεννιάτικα γλυκά στον κόσμο ενώ τραγούδησε τις επιτυχίες του μαζί με το Παράρτημα του Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά.

«Είναι εποχή για πράξεις και όχι για λόγια. Να είστε όλοι πάντα καλά! Πάντα τέτοια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης στηρίζει αδιάκοπα το έργο του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις και βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορεί τους συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη.

Παρέα με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο βρέθηκαν την Τετάρτη στην Πύλη Ε8 στο Λιμάνι του Πειραιά και μαγείρεψαν για τους άστεγους του Δήμου, ενώ συγκεντρώθηκαν και είδη βασικής ανάγκης, όπως τρόφιμα και ρούχα, που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά των άστεγων.  

 

Δείτε το βίντεο:

 


epirusblog.gr
5 of 5
Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγείρεψε για τους άστεγους του Πειραιά – Βίντεο, φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6496832047360023821
item