Διονυσία Κουκίου: Η δημόσια εμφάνιση με τον Μάρκο Βιλανάκη που έδωσε τέλος στις φήμες χωρισμού

Η Διονυσία Κουκίου και ο «βασιλιάς των Τσιγγάνων» Μάρκος Βιλανάκης παρά τις φήμες που τον τελευταίο χρόνο τους ήθελαν να μην είναι πια μαζί, εκείνοι έβαλαν τέλος στα σενάρια χωρισμού με την πρόσφατη βραδινή τους έξοδο.

Συγκεκριμένα η κοινή δημόσια εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν αρκετή για να διαψεύσει τις φήμες περί χωρισμού.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, η Διονυσία Κουκίου κάθεται στα πόδια του επιχειρηματία, ο οποίος την ακουμπάει τρυφερά και οι δυο μαζί ποζάρουν στα φωτογραφικά φλας.

Θυμίζουμε πως η Σταρ Ελλάς 2008 και ο επιχειρηματίας ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα μετά τη γνωριμία τους στη Θεσσαλονίκη μέσω κοινών γνωστών.

Ακολούθησαν ταξίδια και επισκέψεις σε καλά εστιατόρια, ενώ πολλές φορές η Διονυσία ταξίδευε στην ιδιαίτερη πατρίδα του «βασιλιά των τσιγγάνων».

Το πρώην μοντέλο είχε πλέον ανοίξει τις δικές της επιχειρήσεις διατηρώντας δυο κέντρα αισθητικής στην Πάτρα, ενώ ο σύντροφός της πηγαινοερχόταν από την Αθήνα στη Λάρισα λόγω των δικών του επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Για αρκετό καιρό ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη στη Γλυφάδα, κάνοντας όνειρα και σχέδια για το μέλλον, με πολλούς να πιστεύουν πως η στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δε θα αργήσει.

epirusblog.gr
5 of 5
Διονυσία Κουκίου: Η δημόσια εμφάνιση με τον Μάρκο Βιλανάκη που έδωσε τέλος στις φήμες χωρισμού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4121792551834622114
item