Αργύρης Πανταζάρης – Σίσσυ Τουμάση: Τι τρέχει ανάμεσά τους; Οι αναρτήσεις που πρόδωσαν το ταξίδι τους στην Ιταλία

Ένα κοινό ταξίδι στην Ιταλία πραγματοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση.

Οι δυο ηθοποιοί την περασμένη χρονιά συνεργάστηκαν στην θεατρική παράσταση που σκηνοθετούσε ο Αργύρης Πανταζάρας, «Ιt’s not Romeo and Juliet». 

Εκεί φαίνεται πως οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά και μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια πολύ όμορφη σχέση που μόνο εκείνοι γνωρίζουν αν έχει μείνει σε φιλικό επίπεδο ή έχει εξελιχθεί σε κάτι πιο τρυφερό.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, άλλωστε, πολλές φορές σε συνεντεύξεις του όταν τον ρωτούν για τα προσωπικά του αποφεύγει να απαντήσει δείχνοντας πως δεν είναι διατεθειμένος να εκθέσει αυτό το κομμάτι. 

Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος, που παρόλο που ταξίδεψαν μαζί στην Ιταλία με τη Σίσσυ Τουμάση, σε καμία ανάρτηση δεν επεσήμαναν ο ένας τον άλλον!

Οι κοινές φωτογραφίες στα ίδια μέρη, πρόδωσαν το ταξίδι των δύο ηθοποιών, καθώς και οι δύο δημοσίευαν συνεχώς φωτογραφίες από ίδια τοπία αλλά και ίδια εστιατόρια.

Σε μια από τις αναρτήσεις του Αργύρη Πανταζάρα μάλιστα, όπως μπορείς να διακρίνεις φαίνεται και ένα γυναικείο χέρι με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, το οποίο, όπως θα δεις παρακάτω είναι της Σίσσυς Τουμάση.

Ο χρόνος μόνο θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η σχέση αυτή.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:10
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο00:00
00:08 

epirusblog.gr
5 of 5
Αργύρης Πανταζάρης – Σίσσυ Τουμάση: Τι τρέχει ανάμεσά τους; Οι αναρτήσεις που πρόδωσαν το ταξίδι τους στην Ιταλία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3366469923047568786
item