Θάνος Πλεύρης: Πρόστιμο στο Έναστρον γιατί κάπνιζε ο Βασίλης Μπισμπίκης – Η αντίδραση του κέντρου

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με αφορμή μια φωτογραφία που έκανε τον γύρο του διαδικτύου ανακοίνωσε ότι θα επιβληθεί πρόστιμο στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υγείας, κοινοποίησε φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ο Βασίλης Μπισμπίκης να κρατά τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή, απολαμβάνοντάς την, πάνω στη σκηνή.

«Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. 

Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θάνος Πλεύρης.

Λίγες ώρες μετά τηv ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη, υπήρξε σε ανακοίνωσή του το Έναστρον αναφέρει για το συγκεκριμένο θέμα: «Αγαπητοί φίλοι, όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του «Έναστρον», η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επι πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων.

Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη, μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.

Μεμονωμένα περιστατικά, όπως αυτό που έλαβε δημοσιότητα, δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας.

Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ.Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.

Είμαστε σίγουροι ότι και με την δική σας συμβολή θα τα καταφέρουμε !
Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!».

epirusblog.gr
5 of 5
Θάνος Πλεύρης: Πρόστιμο στο Έναστρον γιατί κάπνιζε ο Βασίλης Μπισμπίκης – Η αντίδραση του κέντρου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5574353391205316925
item