Τραϊάνα Ανανία: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κλείσουν πολλά σπίτια»

 

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Τραϊάνα Ανανία , η οποία μίλησε για τη σχέση της, την πίστη της στον Θεό, αλλά και το κίνημα #metoo.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό. Σε βοηθάει να κάνεις αυτό που είσαι γεννημένος. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου, από το πρωί που ξυπνάω, μέχρι το βράδυ. Είναι ένας τρόπος, με τον οποίο προσπαθώ να είμαι σε ευλάβεια. 

Επειδή έχω πολύ θυμό μέσα μου, η πίστη με βοηθάει να τον καταπίνω», είπε αρχικά μιλώντας για τη θρησκεία και πρόσθεσε: «Ήμουν σε χριστιανικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αντί να βοηθάει να πιστεύεις “σαμπόταρε” την πίστη σου».

Όσον αφορά το κίνημα του #metoo και τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος, η Τραϊάνα Ανανία είπε: «Μακάρι να βγουν κι άλλα. Έχει βγει μόνο το 20%, μακάρι να βγει και το υπόλοιπο 80. Μακάρι να ανοίξει και ο χώρος του τραγουδιού, αλλά δεν πρόκειται, γιατί είναι πολύ κλειστός χώρος και όλοι γνωρίζουν τι έχουν κάνει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είπα πως αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια, αλλά δεν θα το κάνω. Νομικά, δεν θα βρω το δίκιο μου».


epirusblog.gr
5 of 5
 
Τραϊάνα Ανανία: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα κλείσουν πολλά σπίτια»
epirusblog.gr
5 of 5
 
show biz 9215451393072982340
item