Σύμπραξη κορυφής....Η Άννα Βίσση «τα έσπασε» με Χρήστο Μάστορα και Δέσποινα Βανδή

Το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με την Δέσποινα Βανδή επέλεξε για να περάσει το βράδυ των Χριστουγέννων της η Άννα Βίσση χαρίζοντας στους θαμώνες του μαγαζιού μερικές ανεπανάληπτες στιγμές.

Η Άννα Βίσση μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, τον CEO της PANIK Γιώργο Αρσενάκο και φιλικά τους πρόσωπα γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στο πιο συναρπαστικό live party της Αθήνας.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Δέσποινα Βανδή προσκάλεσαν την Άννα Βίσση στη σκηνή και το κατάμεστο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης έζησε μία πρωτοφανή μουσική συνύπαρξη, αποθεώνοντάς τους.

H Άννα Βίσση ευχήθηκε χρόνια πολλά στον κόσμο αλλά και στον Χρήστο Μάστορα για την ονομαστική του γιορτή, ερμήνευσε την τελευταία της επιτυχία «Αίμα» ενώ στη συνέχεια τραγούδησε με τον Χρήστο την «Αντίστροφη Μέτρηση» και με την Δέσποινα την «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη».

Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους παρασύροντας τους 2000 παρευρισκόμενους με την «Αγάπη Υπερβολική» ενώ η Άννα κράτησε για το τέλος μία μοναδική, μαγική ερμηνεία του «Δώδεκα».

Φωτογραφίες: ΝDP/Νίκος Δρούκας

epirusblog.gr
5 of 5
Σύμπραξη κορυφής....Η Άννα Βίσση «τα έσπασε» με Χρήστο Μάστορα και Δέσποινα Βανδή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5458893008182953422
item