Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Οικογενειακές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν τα γενέθλια του γιου τους

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν κάθε λόγο να ανυπομονούν και για τα φετινά Χριστούγεννα, καθώς ο γιος τους Παναγιώτης – Αντώνιος θα γίνει δύο ετών.

Ο μικρός γεννήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων το 2020 και αναμφισβήτητα αποτελεί το θαύμα τους!

Λίγο πριν τα γενέθλιά, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! απαθανάτισε τον Βασίλη Κικίλια με την Τζένη Μπαλατσινού και τον γιο τους κατά τη διάρκεια μιας κυριακάτικης μεσημεριανής βόλτας τους στο Κολωνάκι.

«Γευμάτισαν σε γνωστό μαγαζί και κατά την έξοδό τους από το εστιατόριο ήταν αρκετοί που τους αναγνώρισαν και τους πλησίασαν για να τους χαιρετήσουν» περιγράφει κάτοικος της περιοχής στο περιοδικό.

«Είναι ότι πιο ωραίο και όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνδρας και εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέσης με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη για να μπορεί να πάρει το παιδί την αγάπη και τη ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να μεγαλώσει σωστά μέσα στην οικογένεια»

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Βασίλης Κικίλιας σε μια από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στον ANT1 είχε μιλήσει για τα συναισθήματά του μετά τη γέννηση του γιου του…

«Είναι ότι πιο ωραίο και όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνδρας και εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέσης με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη για να μπορεί να πάρει το παιδί την αγάπη και τη ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να μεγαλώσει σωστά μέσα στην οικογένεια», είχε δηλώσει στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Φωτογραφίες: Papadakis Press/Γιάννης Νταρίλας

epirusblog.gr
5 of 5
Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Οικογενειακές βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν τα γενέθλια του γιου τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1993275714606646080
item