Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος χώρισαν… ξανά!

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος έχουν αναμφισβήτητα μία από τις πιο έντονες και παθιασμένες σχέσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να χωρίζουν και λίγους μήνες μετά να είναι και πάλι μαζί.

To γνωστό ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια περίπου είναι μαζί σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας» και του Νίκου Γεωργιάδη χώρισαν ξανά!

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός να απαθανάτισε την νικήτρια του Survivor και τον γνωστό επιχειρηματία σε μια από τις βραδινές εξόδους τους, ωστόσο φαίνεται, πως ήρθε ξανά η ρήξη στη σχέση τους.

Η τελευταία επανασύνδεση για το ζευγάρι, ήρθε τον περασμένο Αύγουστο και αυτή τη φορά όλα έδειχναν πως τα εμπόδια ανάμεσά τους έχουν ξεπεραστεί και τίποτα δε θα μπορούσε να τους χωρίσει.

Μάλιστα, όλους αυτούς τους μήνες οι δυο τους, προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους χωρίς να προβάλλουν ιδιαίτερα την σχέση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αυτό ήταν κάτι που στο παρελθόν δεν τους είχε ωφελήσει. 

Μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα πραγματοποίησαν και ένα κοινό ταξίδι στη Νέα Υόρκη αλλά και κάποιες κοινές βραδινές εξόδους.

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στον Παναμά, μια μέρα πριν όμως, το εισιτήριο ακυρώθηκε και η Κατερίνα Δαλάκα δεν ταξίδεψε με τον αγαπημένο της, με τον δημοσιογράφο να τονίζει πως ο επιχειρηματίας έχει δείξει ανοιχτά την αρνητική άποψή του σχετικά με τη συμμετοχή της συντρόφου του στο All Star Survivor.epirusblog.gr
5 of 5
Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος χώρισαν… ξανά!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4797398066380780180
item