Άρτα: «Συγκέντρωση βοήθειας απο τον ΕΕΣ Άρτας για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας»

Καθώς πλησιάζουν, σε λίγες ημέρες, οι μεγάλες γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ετοιμάζεται να διανείμει και πάλι ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ με τρόφιμα στους συμπολίτες του Νομού Άρτας, που έχουν ανάγκη βοήθειας.

Όπως αναφέρει το Τμήμα του ΕΕΣ στη σχετική ανακοίνωσή του: «Στις δύσκολες συνθήκες, που βιώνει όλη η κοινωνία μας, θα είναι ένα μικρό δείγμα της συμπαράστασης που τους «οφείλουμε» μέσα στις γιορτές της αγάπης, όπως όλοι συνηθίζουμε να αποκαλούμε αυτές τις γιορτές. 

Για να είναι αυτή η προσπάθεια, όσο γίνεται πιο ουσιαστική, χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων, όσοι από τους συμπολίτες μας, μπορούν να συνδράμουν στο μέτρο του δυνατού.

Η προσφορά τους μπορεί να είναι σε τρόφιμα που να μην αλλοιώνονται εύκολα (να μην χρειάζονται ψυγείο) ή σε χρήματα με τα οποία μπορεί να αγορασθεί ότι είναι απαραίτητο. Για κάθε προσφορά σε χρήματα χορηγείται, όπως γίνεται πάντα, Γραμμάτιο Είσπραξης του Ερυθρού Σταυρού.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην αποδεδειγμένη ευαισθησία όλων των συμπολιτών μας και την διαχρονική εκτίμηση και συμπαράστασή τους στο ανθρωπιστικό έργο του Τμήματος μας έχουμε τη βεβαιότητα ότι κι΄εφέτος θα πετύχουμε το στόχο μας να διανείμουμε τουλάχιστον 240 δέματα σε αντίστοιχες οικογένειες συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Ευχόμενοι σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία και κάθε καλό παρακαλούμε όπως η οποιαδήποτε προσφορά να γίνει το συντομότερο δυνατό μέσα στις επόμενες μέρες. Κάθε σχετική πληροφορία δίνεται από το γραφεία μας στην οδό Ν. Πλαστήρα 29 και στο τηλ.: 2681021637 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες».

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: «Συγκέντρωση βοήθειας απο τον ΕΕΣ Άρτας για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας»
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 9013381208493033030
item