Γιάννενα: Σκοτάδια...

Στο «σκοτάδι» εξακολουθεί να βρίσκεται μεγάλο μέρος του παραλιμνίου (και όχι μόνο) καθότι καμία παρέμβαση δεν έγινε μέχρι τώρα για αλλαγή των λαμπτήρων με άλλους, νέας τεχνολογίας. 

Εκτός αυτού και τα υπέροχα -κατά τα άλλα- φωτιστικά έχουν αφεθεί να διαλυθούν αφού πολλά πια έχουν στραβώσει ή έχουν «απωλέσει» το εξωτερικό τους  φανάρι έχοντας μείνει μόνο οι λάμπες. Τι απέγιναν τα εξωτερικά φανάρια; Είναι πεταμένα εδώ κι εκεί…     

Όπως διαβάζουμε stotapsi.gr του Κ. Καλτσή η ΤΕΡΝΑ που ανέλαβε το έργο αλλαγής των λαμπτήρων το έκανε με έκπτωση μόλις  1%, κάτι που ο Δήμαρχος θεωρεί ευεργετικό για τους πολίτες των Ιωαννίνων! 

Ένα έργο, που αν το έφτιαχνε ο Δήμος θα κόστιζε 2,5 εκατομμύρια ευρώ και που ο νυν Δήμαρχος το εμπόδισε, τώρα όμως που θα το φτιάξει η ΤΕΡΝΑ το κόστος εκτοξεύεται στα 19,5 εκατομμύρια ευρώ με την ΤΕΡΝΑ να παρακρατά το σύνολο του ποσού από τα ανταποδοτικά τέλη για δώδεκα χρόνια! 

Αν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τα στοιχεία πρόκειται σίγουρα για τραγωδία. Αλλά κάτι μας θυμίζει όλο αυτό το σκηνικό…

Οι φωτογραφίες είναι απλώς ...ενδεικτικές  

                                               Την ημέρα  

Τη νύχτα

Πηγή: skeptomenoi polites2013
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σκοτάδια...
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5226630318699647394
item