Η Μελίνα Ασλανίδου για τον άγνωστο αρραβώνα της: «Είναι κάτι που δεν θέλω να βγάλω προς τα έξω»

Σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή πέρασε η Μελίνα Ασλανίδου μιλώντας στο περιοδικό OK και στη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως στο παρελθόν υπήρξε αρραβωνιασμένη.

Η Μελίνα Ασλανίδου για τον γάμο:  «O γάμος είναι η ιερή ένωση δύο ψυχών. Έτσι το αισθάνομαι εγώ. 

Μπορεί να μην έχεις παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο στην εκκλησία και να είσαι παντρεμένος με έναν άνθρωπο. Υπάρχει βέβαια και το κομμάτι της ευλογίας της εκκλησίας.

Για κάποιους είναι δεδομένο ότι πρέπει να γίνει και για κάποιους άλλους όχι. Δεν είναι απαραίτητο να παντρευτούν όλοι με αυτόν τον τρόπο. Και δεν έχουν έρθει όλοι σε αυτόν τον κόσμο για να παντρευτούν. 

Όταν δύο ψυχές ενώνονται και επιδιώκουν να ζουν μαζί και να είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον, αυτό είναι ο γάμος. Τουλάχιστον για μένα. Τώρα, αν συνοδεύεται με νυφικά; Μπορεί και να συνοδεύεται».

Έφτασε άραγε η τραγουδίστρια ποτέ πολύ κοντά στην ιδέα του γάμου;

«Αν έφτασα στην ιδέα; Ναι, εντάξει. Έχω υπάρξει και αρραβωνιασμένη. Είναι κάτι που δεν θέλω να το βγάλω πολύ προς τα έξω. Τι σημασία έχει; Η προσωπική ζωή είναι προσωπική. Το λέει και η ίδια η λέξη. 

Αφορά το πρόσωπο. Αν, ας πούμε, μέσα από τα λεγόμενα μου μπορώ κάποιον άνθρωπο να τον βοηθήσω ή κάποιον να φωτίσω ή κάποιον να προβληματήσω, μακάρι να γίνει. 

Μου αρέσει να υπάρχει ουσία μέσα στα πράγματα που κάνω. Ακόμα και σε μια συνέντευξη».

epirusblog.gr
5 of 5
Η Μελίνα Ασλανίδου για τον άγνωστο αρραβώνα της: «Είναι κάτι που δεν θέλω να βγάλω προς τα έξω»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5527151665340572216
item