Άρτα: Για 7η Συνεχή Χρονιά Από Τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας[

Κοινωνική προσφορά 1510 κιλών κρέας αγριόχοιρου για διανομή

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άρτας «Η ΑΡΤΕΜΙΣ», με υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, συγκέντρωσε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά 1510 κιλά κρέας αγριόχοιρου, τα οποία θα διανεμηθούν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η κυνηγετική οικογένεια της Άρτας ανταποκρίθηκε και απέδειξε έμπρακτα την ευαισθησία της απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα, αλλά και την αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας, που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους. 

Πέραν από τη συμμετοχή σε περιβαλλοντικές και εκπαιδευτικές δράσεις, τα μέλη στο Συλλόγου μας απέδειξαν ότι δεν μένουμε ασυγκίνητοι στις δύσκολες μέρες της οικονομικής ύφεσης που πλήττουν την τοπική κοινωνία.


Καταφέραμε, για 7η συνεχή χρονιά, να συγκεντρώσουμε 1510 κιλά κρέας αγριόχοιρου, τα οποία διανεμήθηκαν μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας (1200 κιλά) και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Νικολάου Σκουφά (310 κιλά), με πολύ αγάπη και σεβασμό, σε οικογένειες, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και που πραγματικά το είχαν ανάγκη.

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε με κάθε τρόπο αποδεικνύοντας πως ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η ανθρωπιά, η αγάπη και η αλληλεγγύη δεν έχουν χαθεί και είναι οι αρχές που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.


Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους των μελών του ΔΣ όλες τις ομάδες κυνηγών αγριόχοιρου για την προσφορά τους και τη συγκινητική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Συλλόγου μας.


Ευχόμαστε Καλές Γιορτές, με υγεία και οικογενειακή γαλήνη σε όλους.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Για 7η Συνεχή Χρονιά Από Τον Κυνηγετικό Σύλλογο Άρτας[
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2140835421519795209
item