Πρέβεζα: Έως 31 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για χρήση κοινόχρηστων χώρων στην Χερσαία Ζώνη του Λιμένα

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κάνουν χρήση κοινοχρήστου  χώρου στην Χερσαία Ζώνη Λιμένα Πρέβεζας  για έκθεση εμπορευμάτων, υπαίθριο εμπόριο και ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων  παρακαλούνται  να προσέλθουν έως 31/12/2022, στο γραφείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις για την έκδοση των αντίστοιχων αδειών κατάληψης κοινόχρηστου χώρου.

Στην αίτηση πρέπει να αναγράφονται,  το ονοματεπώνυμο ή η επωνυμία του αιτούντος, το είδος και η διεύθυνση της ασκούμενης επιχείρησης, η θέση, η έκταση και το είδος του αιτούμενου προς χρήση χώρου.

Μαζί με την υποβολή των αιτήσεων θα προσκομίζεται απαραιτήτως, συνημμένο σκαρίφημα οριοθέτησης, έτσι ώστε να προβεί η υπηρεσία στις ανάλογες χρεώσεις κατόπιν αυτοψίας της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Επίσης σας ενημερώνουμε πως για την έκδοση της άδειας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει χρηματικές εκκρεμότητες προς την υπηρεσία παρελθόντων ετών.    

Τέλος, όσοι ενδιαφέρονται για ελλιμενισμό επαγγελματικών σκαφών αναψυχής για το έτος 2023, θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση, τα έγγραφα εθνικότητας και τα πιστοποιητικά των σκαφών μέχρι 31/12/2022.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Έως 31 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για χρήση κοινόχρηστων χώρων στην Χερσαία Ζώνη του Λιμένα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2045637428121857891
item