Πώς θα προλάβετε τη γήρανση από τα 25

Λένε πως η πρόληψη αποτελεί την καλύτερη λύση και αυτό αφορά και τις ρυτίδες, τις οποίες «μισούν» οι γυναίκες. Δεν είναι λίγες εκείνες που τρελαίνονται, όταν εμφανίσουν μια ρυτίδα, μιας και αυτή συνδέεται με το γέρασμα της επιδερμίδας.

Η πρόληψη, λοιπόν, είναι σύμμαχος των γυναικών, οι οποίες εκεί γύρω στα 25 οφείλουν να προσέχουν λίγο παραπάνω το δέρμα του προσώπου τους.

Γιατί, λοιπόν, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κρέμες από νωρίς; Οι απαντήσεις είναι πολύ απλές!

• Οι επιφανειακές ρυτίδες μπορούν να «φύγουν» πιο εύκολα

Χρειάζεστε λιγότερα χρήματα, χρόνο αλλά και ενέργεια για να διώξετε τις μικρές ρυτίδες. «Οπλα» σας κατά αυτών είναι μια αντηλιακή με δείκτη 30 και κρέμες με αντιοξειδωτικά, ώστε να κρατήσετε τους ρύπους μακριά από το πρόσωπό σας.

• Χρειάζεστε κρέμες για να τις προλάβετε

Καλώς ή κακώς δεν μπορείτε να δείτε τις μικρές ρυτίδες από την αρχή. Ακόμα και αν νομίζετε πως εμφανίζονται από τη μία ημέρα στην άλλη, οι ρυτίδες δημιουργούνται σταδιακά. Για να τις καταπολεμήσετε φάτε μούρα και χρησιμοποιήστε προϊόντα πλούσια σε βιταμίνη Α και C.

• Θα δείχνετε φρέσκες

Όταν είστε κουρασμένες ή μέσα στο άγχος φαίνεται στο πρόσωπό σας, το οποίο αντανακλά τον εσωτερικό σας κόσμο. 

Η λάμψη χάνετε και το δέρμα δείχνει πιο γερασμένο. Πέρα του ότι θα πρέπει να δουλέψετε με το μέσα σας, ώστε να είστε ψυχολογικά καλά και γεμάτες αισιοδοξία, οφείλετε να φροντίζετε το δέρμα σας, ώστε να λάμπει.

Μια κρέμα με πλούσια υφή θα σας κάνει να δείχνετε πιο ξεκούραστες, με τα αντιοξειδωτικά να φροντίζουν για τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές.

• Θα περιορίσετε τους πόρους

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να συρρικνώσετε το μέγεθός τους, μπορείτε κάλλιστα να βοηθήσετε στη μείωση της εμφάνισής τους. Η αλήθεια είναι πως ορισμένοι είναι αντιαισθητικής, καθώς μοιάζουν με βαθουλώματα.

• Προλαμβάνετε τον καρκίνο του δέρματος

Η φροντίδα του δέρματος έχει ένα σωρό οφέλη, όχι μόνο αισθητικής σημασίας, αλλά κυρίως υγείας. 

Μπορεί να παίζουν ρόλο γενετικής παράγοντες, αλλά και ο ήλιος κάνει την ζημιά του, με το αντηλιακό να είναι το «κλειδί». Βάλτε μια περίπου κουταλιά στο πρόσωπο σας, πριν βγείτε από το σπίτι το πρωί και φυσικά μην το ξεχνάτε όταν είστε στην παραλία.

epirusblog.gr
5 of 5
Πώς θα προλάβετε τη γήρανση από τα 25
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2602410287301951070
item