Αυτές είναι οι πιο ερωτικές ημερομηνίες του 2023!

Σύμφωνα με τους αστρολόγους αυτές είναι οι πιο ερωτικές ημερομηνίες του 2023 για όλα τα ζώδια.

1 Ιανουαρίου 2023

Η νέα χρονιά κάνει το ντεμπούτο της με την Αφροδίτη να βρίσκεται στην αγκαλιά του Πλούτωνα, δίνοντάς μας το μήνυμα ότι ο έρωτας μπορεί να ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του και έχει την δύναμη να μεταμορφώσει την ζωή σου.

Πρωτοχρονιά με πάθος και έντονο ερωτισμό λοιπόν, ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 3ου δεκαημέ

ρου που θα ζήσουν δυνατές στιγμές.  Εύνοια δέχεστε και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή Ωροσκόπο κοντά στην 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων! 

Με αυτή την αστρολογική όψη ωστόσο δεν λείπουν οι ζήλειες, οι ίντριγκες, τα παρασκήνια αλλά και η συναισθηματική χειραγώγηση … αυτές τις τάσεις καλό είναι να τις αποφύγουμε!

9 Ιανουαρίου 2023

Σε ερωτικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο πρώτος μήνας του νέου έτους, με την Αφροδίτη τον πλανήτη του έρωτα , από το κοινωνικό και φιλελεύθερο ζώδιο του Υδροχόου να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη που κινείται φαινομενικά ανάδρομο στο ζώδιο των Διδύμων!

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη , τονώνει την λίμπιντο, και έλκει περισσότερο την ερωτική ένωση. 

Είναι μέρα που το ερωτικό παιχνίδι, οι νέες γνωριμίες, το onlinedating θα έχουν την τιμητική τους, ενώ θα δούμε να αναθερμαίνονται και έρωτες από το παρελθόν (τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης κινούνται φαινομενικά ανάδρομα)!

Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη, θα έχουν χαρούμενες ερωτικές εξελίξεις οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν σημεία  (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή ωροσκόπο κοντά στην 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!|

5 Φεβρουαρίου 2023

Οι «πρωταγωνιστές» στον έρωτα αυτή την ημέρα είναι η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ, και ο Άρης  από το ζώδιο των Διδύμων φλερτάρουν μεταξύ τους, έχουν ασυγκράτητο πάθος, καβγαδίζουν έντονα, δραματοποιούν και μπερδεύουν τις καταστάσεις και μετά αφήνονται χωρίς δεύτερη σκέψη σε μία νύχτα αβυσσαλέου πάθους!

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη που κορυφώνεται αυτή την ημέρα, μπορεί να μην εγγυάται το βάθος και την σταθερότητα των συναισθημάτων, απεναντίας μας προϊδεάζει ότι υπάρχει μία πιο άστατη μορφή στον έρωτα, δεν παύει όμως οι ερωτικές στιγμές αυτής της ημέρας να είναι έντονες, έστω και αν δεν έχουν μεγάλη διάρκεια στο χρόνο!

Ασυγκράτητοι και παθιασμένοι στα ερωτικά τους θα είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς  του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

15 Φεβρουαρίου 2023

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μεταξύ τους σύνοδο στο ζώδιο των Ιχθύων και μας δίνουν μαθήματα  ανιδιοτελούς αγάπης αλλά και θυσίας.  Η μέρα έχει ως χαρακτηριστικό της τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα, την ζεστασιά, αλλά και την εξιδανίκευση.

Σημαντικό είναι να μην βλέπεις και να μην κατανοείς αυτό που εσύ προσδοκάς, αλλά αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα. 

Δεν παύει ωστόσο αυτή την ημέρα κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού να ζουν μαγικές , ονειρικές στιγμές στα αισθηματικά τους, αυτοί είστε οι  Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Από τα παραπάνω ζώδια οι Παρθένοι, οι Ιχθείς καθώς και οι Δίδυμοι , Τοξότες  θα πρέπει να παραμένετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, οι απιστίες και τα ερωτικά διπλά ταμπλό δεν θα λείψουν!

2 Μαρτίου 2023

Η απόλυτα τυχερή ερωτική στιγμή δίνεται στις αρχές του πρώτου μήνα της Άνοιξης. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού συναντά τον Δία στο ίδιο ζώδιο (12ο 08’),  προσφέροντας σημαντικές ευκαιρίες για νέους  έρωτες, έναρξη σχέσεων και τυχερές ερωτικές συναντήσεις ζωής!

Τώρα δίνεται η ευκαιρία να γυρίσουν μία νέα σελίδα στην αισθηματική τους ζωή οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή ωροσκόπο κοντά στην 12ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων !

31 Μαρτίου 2023

Ο έρωτας έρχεται πάντα ξαφνικά και απροειδοποίητα, από εκεί που δεν το περιμένεις, με τις συνθήκες που μπορεί να μην πάντα οι άκρως ιδανικές ή και με τον άνθρωπο που ποτέ δεν θα φανταζόσουν ότι θα μπορούσες να νιώσεις κάτι δυνατό για αυτόν.

Μία αυτές τις περίεργες, απρόβλεπτες και άκρως αιφνιδιαστικές μέρες στον έρωτα είναι και η τελευταία μέρα του Μάρτη όπου η Αφροδίτη συναντά με σύνοδο τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου (16ο 44’). 

Ο έρωτας μπορεί να χτυπήσει εντελώς ξαφνικά τη πόρτα στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!

Το ίδιο αφορά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η όψη αυτή δεν εγγυάται σταθερότητα και μακροβιότητα,  απεναντίας κάποιοι θα θελήσουν να κάνουν και την προσωπική τους επανάσταση!

11 Απριλίου 2023

Ο έρωτας που σε ολοκληρώνει, αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της μέρας, όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, που μόλις έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Υδροχόου!

Με αυτή την θετική όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα, μπορείς να προσμένεις τον άνθρωπο που θα αναγεννήσει την αισθηματική σου ζωή και θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα βαθύτερα θέλω και τις προσδοκίες σου!

Τυχεροί στα ερωτικά τους αυτή την ημέρα είναι οι Δίδυμοι Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες γεννημένοι στις 2 πρώτες μέρες του ζωδίου τους, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 0-2 μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

13 Μαΐου 2023

Οι ερωτικές επιθυμίες ωριμάζουν, οι σχέσεις σταθεροποιούνται και αρκετοί αυτή την ημέρα επιλέγουν τον δρόμο της δέσμευσης και της συντροφικότητας. 

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) καθώς και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), δεσμεύονται ουσιαστικά!

3 Ιουνίου 2023

Τα όνειρα και οι βαθύτερες προσδοκίες εκπληρώνονται,  ο έρωτας γεμίζει την ψυχή σου με τα πιο γλυκά, τρυφερά συναισθήματα και νιώθεις ότι είσαι ο πρωταγωνιστής μίας υπέροχης ρομαντικής ταινίας εποχής!

Αυτή την ημέρα η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ και η αγάπη είναι μονόδρομος ιδιαίτερα για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Ιδανική μέρα για ρομαντζάδα!

13 Αυγούστου 2023

Ένας νέος κύκλος ανοίγει για την αισθηματική ζωή των Κριών, Λεόντων, Τοξοτών αλλά και των Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων του 3ου δεκαημέρου αλλά και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 20η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Η συνάντηση του Ήλιου και της Αφροδίτης στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας πορείας γεμάτης πάθος, ερωτισμό, ικανοποίηση! Μέρα κατάλληλη για ξεγνοιασιά, διακοπές, διασκέδαση!

22 Οκτωβρίου 2023

Τυχερές συναντήσεις, όμορφες ευκαιρίες για γνωριμίες ή και νέες σχέσεις, δυνατότητα να ικανοποιηθείς, να περάσεις καλά, ή και να δημιουργηθεί μία νέα προοπτική για την πορεία των αισθηματικών σου.

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου (12ο 06’),  μόνο με παράπονο δεν θα σε αφήσει. Απεναντίας αυτή την ημέρα θα χαμογελάσεις και θα πεις «Επιτέλους Στάθηκα Τυχερός»!

Όλα τα παραπάνω ισχύουν πολύ περισσότερο για σένα που είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως ή Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου, ή έχεις ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στην 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

31 Οκτωβρίου 2023

Όμορφες εκπλήξεις και αέρας αλλαγής και ανανέωσης πλανάται την τελευταία ημέρα του Οκτωβρίου με το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ουρανό από τον ταύρο (21ο 36’). 

Είναι μία καλή ευκαιρία να ξεφύγεις από στερεότυπα και από την υπερανάλυση, παραμερίζοντας για λίγο την λογική και λειτουργώντας αυθόρμητα!

Ξαφνικοί νέοι έρωτες προκύπτουν στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

6 Νοεμβρίου 2023

Πάθος, ερωτισμός, ολοκλήρωση, επίτευξη , ενδυνάμωση συναισθηματική, αλλά και ερωτικές ιστορίες που σε βοηθούν να ανακαλύψεις βαθύτερες πτυχές της ψυχής σου! Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, είναι βέβαιο ότι δεν μπορείς να αντισταθείς στον έρωτα που ξυπνά βαθιά μέσα σου και διεγείρει όλες σου τις αισθήσεις!

Πιο κερδισμένοι αυτή την ημέρα θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

6 Δεκεμβρίου 2023

Μέρα ουσιαστικής δέσμευσης και αισθηματικής σταθεροποίησης. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ, και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) καθώς και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου, κασταλάζουν πιο ώριμα και σταθερά σε αυτό που πραγματικά επιζητούν.

Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 0-3ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

10 Δεκεμβρίου 2022

Η Αφροδίτη μπορεί να είναι αδύναμη στο ζώδιο του Σκορπιού, όμως η αντίθεση που σχηματίζει με τον Δία, προσφέρει ευκαιρίες για νέες παθιασμένες, ενθουσιώδεις γνωριμίες, αλλά και για δυνατές ερωτικές στιγμές που θα προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση!

Τα ζώδια που ευνοούνται αυτή την ημέρα στα αισθηματικά τους είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο κοντά στην 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

25 Δεκεμβρίου 2023

Τα Χριστούγεννα του 2023 θα είναι γεμάτα τρυφερότητα, αγάπη, ζεστασιά και πολύ συναίσθημα… Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ και τα συναισθήματα αυτή την ημέρα έχουν βάθος και ουσία!

Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτές είναι οι πιο ερωτικές ημερομηνίες του 2023!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3328032084207846916
item