Αδωνις: Το 2017 επί ΣΥΡΙΖΑ η ΠΙΤΣΟΣ έκλεινε και οι εργαζόμενοι απολύονταν -Σήμερα όλοι δουλεύουν στο νέο εργοστάσιο

Ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης προχώρησε σε μία ανάρτηση στο twitter για την υπόθεση της εταιρείας «ΠΙΤΣΟΣ», η οποία το 2017 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα έβαζε λουκέτο και όλοι οι εργαζόμενοι θα απολύονταν.

Σήμερα, όπως γράφει ο κ.Γεωργιάδης η εταιρεία λειτουργεί σε νέο εργοστάσιο στα Οινόφυτα με την επωνυμία «ΠΥΡΑΜΙΣ» και εκεί δουλεύουν όλοι πρώην εργαζόμενοι της «ΠΙΤΣΟΣ». 

Μάλιστα οι εργάτες που έπιασαν πάλι δουλειά του έδωσαν την πρώτη συσκευή με ηλεκτρικές εστίες κουζίνας της «ΠΥΡΑΜΙΣ» και υπέγραψαν από πίσω, ενώ του παρέδωσαν και επιστολή με τις ευχαριστίες τους.

Η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη για τους εργαζομένους στην «ΠΙΤΣΟΣ»

«Όταν ανέλαβα τα καθήκοντα του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρέλαβα και την Συμφωνία για το κλείσιμο και την απόλυση όλων των εργατών της «ΠΙΤΣΟΣ» που είχε δεχθεί η Κυβέρνηση του Σύριζα το 2017. 

Σύμφωνα με αυτήν όλοι οι εργαζόμενοι θα απολύονταν και το εργοστάσιο θα έκλεινε, καθώς η μητρική εταιρία είχε αποφασίσει να μεταφέρει την γραμμή παραγωγής στην Τουρκία. Η πονηριά έγκειτο στο ότι το σχέδιο θα εφαρμοζόταν 3 χρόνια μετά δηλ του 2020. Όντες βέβαιοι ότι έως τότε δεν θα ήταν στην Κυβέρνηση έστειλαν τον λογαριασμό στην επόμενη.

Όταν ήρθαν οι εργάτες μαζί με τον βουλευτή μας β´ Πειραιώς κ. Μαρκόπουλο, άρχισα τις προσπάθειες για εξεύρεση λύσης. 

Τελικά βρήκα τον κ. Μπακατσέλο συμφωνήσαμε το πώς θα γινόταν, πίεσα την μητρική εταιρία και επήλθε συμφωνία. Η παραγωγή συνεχίζεται σε νέο εργοστάσιο υπό την επωνυμία «ΠΥΡΑΜΙΣ».

Σήμερα μου έδωσαν την πρώτη συσκευή με ηλεκτρικές εστίες κουζίνας της «ΠΥΡΑΜΙΣ» από το νέο τους εργοστάσιο στα Οινόφυτα, όπου δουλεύουν οι πρώην εργαζόμενοι της «ΠΙΤΣΟΣ».

Το πιο συγκινητικό ήταν ότι οι εργάτες που έπιασαν πάλι δουλειά υπέγραψαν από πίσω από την συσκευή και μου παρέδωσαν και επιστολή με τις ευχαριστίες τους…

Έχει και η Πολιτική τις καλές της στιγμές!

Τους ευχαριστώ με συγκίνησαν»

Όταν ανέλαβα τα καθήκοντα του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρέλαβα και την Συμφωνία για το κλείσιμο και την απόλυση όλων των εργατών της «ΠΙΤΣΟΣ» που είχε δεχθεί η Κυβέρνηση του Σύριζα το 2017. Σύμφωνα με αυτήν όλοι οι εργαζόμενοι θα απολύονταν και το εργοστάσιο θα έκλεινε,
Image
Image
Image
Image
epirusblog.gr
5 of 5
Αδωνις: Το 2017 επί ΣΥΡΙΖΑ η ΠΙΤΣΟΣ έκλεινε και οι εργαζόμενοι απολύονταν -Σήμερα όλοι δουλεύουν στο νέο εργοστάσιο
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 127262791225291127
item