Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία Γερμανού με… καρακαμάκωσε» - Ο Θάνος Καλλίρης περιγράφει την πρώτη γνωριμία του με τη Ναταλία Γερμανού το 1991

Ο Θάνος Καλλίρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώτη του γνωριμία με τη Ναταλία Γερμανού, στα παρασκήνια της εκπομπής «Κλαμπ Σάντουιτς» του Ant1 το 1991.

«Η Ναταλία δεν ήταν γνωστή τότε. Ήταν και η απαρχή του κίτρινου Τύπου τότε που αναδείκνυε τα ζευγάρια. Είχαμε σχέση δηλαδή και μετά το έμαθε κι ο κόσμος. Η Ναταλία ήταν μία ραδιοφωνική παραγωγός. 

Οι Bang της γράψαμε τα μουσικά σήματα της εκπομπής της, που τότε γράφαμε σε όλους τους διάσημους, στον Τσαουσόπουλο, τον Αβραάμογλου, στα Νέα του Ant1. Έτσι τα έφτιαξα με τη Ναταλία» ξεκίνησε την περιγραφή του ο Θάνος Καλλίρης.

«Στο στούντιο γνωρίστηκα με τη Ναταλία, που ούτε καν ήξερα ότι είναι η κόρη του Γερμανού, και ήταν μια κοπέλα που την έκαναν μεταγραφή ο Ant1 από τον ΣΚΑΪ.

Το ραδιόφωνο του Ant1 φουντώνει τότε και είχε στο πρόγραμμα μία εκπομπή που λεγόταν Κλαμπ Σάντουιτς. 

Κι εμείς αναλαμβάνουμε να της γράψουμε τα σήματα. Έρχεται η Ναταλία με νάζι εκεί, με καρακαμάκωσε… εκείνη. 

Αυτό είναι γνωστό, το ξέρει, το ‘χει αποδεχτεί. Κι εγώ κάποια στιγμή τσίμπησα και μάσησα και ήμασταν 5μιση χρόνια μαζί» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Την αγαπώ. Κατά καιρούς κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας, το ‘χουμε «τσακαλώσει» πολύ με ζήλιες και τα λοιπά. Δίνουμε την αστεία πλευρά της σχέσης μας που ήταν πολύ καλή, υγιής και όμορφη» κατέληξε για τη Ναταλία Γερμανού ο Θάνος Καλλίρης.

epirusblog.gr
5 of 5
Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία Γερμανού με… καρακαμάκωσε» - Ο Θάνος Καλλίρης περιγράφει την πρώτη γνωριμία του με τη Ναταλία Γερμανού το 1991
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7796322580120480429
item