Άρτα: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Άρτας 18χρονος μετά σπο σοβαρό τροχαίο

Στην Άρτα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ένας 18χρονος, μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 27/12 στο Αγρίνιο...
Όλα έγιναν στις 21:30 χθες, όταν ΙΧ με τέσσερα νεαρά άτομα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροφωτισμού, στην οδό Πατριάρχου Καλλινίκου Β΄, δίπλα από την Περιμετρική οδό του Αγρινίου.

Σύμφωνα με το agrinioress.gr δύο άτομα κατάφεραν να βγουν από το όχημα μόνα τους, ενώ πυροσβέστες ανέλαβαν να απεγκλωβίσουν δυο ακόμη άτομα σοβαρά τραυματισμένα.

Αρχικά απεγκλωβίστηκε ο οδηγός που μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Αγρινίου, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, φέρει τραύματα στο θώρακα, ενώ υπέστη και ρήξη σπλήνας. Η κατάσταση του κρίνεται πολύ σοβαρή.

Ο 18χρονος διασηλωνήθηκε σε θάλαμο του Νοσοκομείου Αγρινίου ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν σε εξέλιξη προσπάθειες να βρεθεί κλίνη ΜΕΘ σε γειτονικό Νοσοκομείο, καθότι κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του.

Διαθέσιμη κλίνη βρέθηκε τελικά στο νοσοκομείο της Άρτας και η διακομιδή του ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί με τη συνοδεία μάλιστα περιπολικού της Αστυνομίας για την ταχύτερη μεταφορά του τραυματισμένου νεαρού. 
Αστυνομικές δυνάμεις διέκοψαν την κυκλοφορία σε κόμβους για να διέλθει το ασθενοφόρο. Στην Άρτα συνόδευσε το ασθενοφόρο η ομάδα ΔΙΑΣ της πόλης.

Όλα αυτά τη στιγμή που η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου παραμένει κλειστή (αναμένεται να ανοίξει με το νέο έτος), αδυνατώντας να καλύψει την μεγάλη ανάγκη που έχει ανακύψει για τη ζωή ενός νέου ανθρώπου από την περιοχή…
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Άρτας 18χρονος μετά σπο σοβαρό τροχαίο
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8209196567908903963
item