Εκείνη είναι 18 και εκείνος... - Η πραγματική διαφορά ηλικίας της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Ο έρωτας φαίνεται πως έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα της κόρης της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας Νικολαΐδη, μιας και όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η νεαρή είναι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε μέσα από μερικά σχόλια που έκανε η Μελίνα Νικολαΐδη στον αγαπημένο της, ενώ και η Δέσποινα Βανδή είχε «προδώσει» τη γνωριμία των δύο παιδιών μιας και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της από το γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, και τον έκανε ταγκ.

Μάλιστα γαμπρός και.... πεθερά, φαίνεται πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις αφού η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται πολύ συχνά στο γυμναστήριό του, ακόμα και όταν δεν είναι εκεί η κόρη της. 

Όσο για τη Μελίνα, παρόλο που έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στο εξωτερικό, δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται το γυμναστήριο του αγαπημένου της κάθε φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η διαφορά ηλικία της Μελίνας Νικολαΐδη και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη

Μελίνα Νικολαΐδη Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική και το βόλλει. Έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου/λίμπερο στο βόλεϊ. Πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει μεταξύ άλλων από τις ομάδες της Δραπετσώνας, του Μίλωνα, του Παναθηναϊκού και της Κηφισιάς.

Ο γυμναστής γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου του 1988 και είναι 34 ετών, ενώ η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, έκλεισε τα 18 της πριν από λίγους μήνες (δείτε εδώ τη φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη).

Μπορεί η διαφορά τους να είναι μεγάλη, ωστόσο καμία σημασία δεν έχει αφού η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης τα έχουν βρει άριστα και δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι.

epirusblog.gr
5 of 5
Εκείνη είναι 18 και εκείνος... - Η πραγματική διαφορά ηλικίας της Μελίνας Νικολαΐδη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3795847828710214977
item