Γιάννενα: Δύο γιαννιώτικες εταιρείες ανάμεσα στις 14 που διακρίθηκαν στα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» του ΣΒΕ

Η εκδήλωση απονομής των βραβείων «Ελληνική Αξία» του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος πραγματοποιήθηκε φέτος για 8η  φορά – μετά από δύο χρόνια αναβολής της, λόγω της πανδημίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “The Met Hotel”, παρουσία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά.

Βραβεύτηκαν συνολικά 14 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και δύο γιαννιώτικες εταιρείες, οι οποίες κατάφεραν, μέσα στην τρέχουσα συγκυρία και παρά τις όποιες δυσκολίες,  να αναπτυχθούν και να διακριθούν, κρατώντας και αυξάνοντας τις θέσεις εργασίας, παραμένοντας κερδοφόρες και εξωστρεφείς και επενδύοντας περαιτέρω, με σεβασμό προς την κοινωνία και το περιβάλλον.

Οι γιαννιώτικες εταιρείες που βραβεύτηκαν στην κατηγορία Επενδύσεις είναι η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ (ΒΙΚΟΣ ΑΕ)
και ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – H ΠΙΝΔΟΣ.

Στη θετική εικόνα, τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που διανοίγονται για τις  ελληνικές επιχειρήσεις και συνολικά για τη χώρα, μέσα και από τη στήριξη και τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ε.Ε., αναφέρθηκε στη διάρκεια της τοποθέτηση του, ο κεντρικός ομιλητής, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Η πρόεδρος του ΣΒΕ, Λουκία Σαράντη, στην έναρξη της τελετής, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ειλικρινά, όλοι στον ΣΒΕ πιστεύουμε ότι αξίζει να δώσουμε από ένα βραβείο σε κάθε μία ελληνική επιχείρηση που κατάφερε να επιβιώσει, να μείνει ζωντανή, όλα αυτά τα τόσο δύσκολα τελευταία δώδεκα, δεκατρία χρόνια».

«Εκπροσωπώντας, λοιπόν, όλες αυτές τις ελληνικές επιχειρήσεις, σήμερα βραβεύονται ορισμένες οι οποίες διακρίθηκαν ιδιαίτερα, σε τομείς που εμείς στον ΣΒΕ θεωρούμε πως είναι οι πλέον κρίσιμοι για τον χώρο μας: Εξωστρέφεια. Περιβάλλον. Καινοτομία. Έρευνα και ανάπτυξη. Εταιρική κοινωνική ευθύνη. Απασχόληση. Και βέβαια, επενδύσεις» συνέχισε η κ. Σαράντη και πρόσθεσε :

«Νιώθω ότι εκτός από το βραβείο τους οφείλουμε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά τους, για τη σκληρή δουλειά τους, γιατί με όσα επιτυγχάνουν βγάζουν ασπροπρόσωπο το ελληνικό επιχειρείν, την ελληνική βιομηχανία. Προάγουν τον χώρο μας και δείχνουν σε όλους μας το δρόμο για να γίνουμε καλύτεροι».

Σε ποιες επιχειρήσεις απονεμήθηκαν τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ»

Τα βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» 2022 απονεμήθηκαν στις εταιρείες:
1ο    Βραβείο ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
ΚΡΙ ΚΡΙ ΑΕ
Έπαινο ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
EURIMAC ΑΕ
MILKPLAN ΑΕ
2ο    Βραβείο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΝΤΙΑΞΟΝ ΑΒΕΕ
 Έπαινο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
BIOSOLIDS ΑΕ
3ο    Βραβείο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕΒΕ
4ο    Βραβείο ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΤΙΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΒΕΤΕ / B&T COMPOSITES
5ο    Βραβείο ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
PALAPLAST ΑΕ
Έπαινο ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΑΕ

6ο    Βραβείο ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ARIVIA ΑΒΕΕ

Έπαινο ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
GLM ΕΛΛΑΣ ΑΕ
7ο    Βραβείο ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ (ΒΙΚΟΣ ΑΕ)
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – H ΠΙΝΔΟΣ
8ο    Ειδικό Βραβείο για τις εξαιρετικές επιχειρηματικές επιδόσεις
PEOPLECERT

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δύο γιαννιώτικες εταιρείες ανάμεσα στις 14 που διακρίθηκαν στα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» του ΣΒΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1662638470347613691
item